Skip Navigation Links

En-Ka Sigorta yeni hizmet binası hizmete açıldı

İskenderun'da uzun yıllardır sigortacılık konusunda başarılı hizmetler veren Enka Sigorta şubelerine bir yenisini daha ekledi.

Ekonomi   A+a-


 
 
İskenderun’da uzun yıllardır sigortacılık konusunda başarılı hizmetler veren Enka Sigorta şubelerine bir yenisini daha ekledi.
Mete Aslan bulvarında düzenlenen açılışa Ak Parti Hatay milletvekili Orhan Karasayar, İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, Karayılan Belediye Başkanı Mehmet Yurtman, MÜSİAD Hatay Şube Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun Müftüsü Hamdi Kavillioğlu, davetliler ve sigorta çalışanları katıldı.
Açılış öncesi ilk olarak söz alan Enka Sigorta İskenderun temsilcisi Yasin keleş, “Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederim. Çocukken yatarken hep dua ederdim Allah’ım bana büyüyünce insanlara faydalı olabileceğim bir işim olsun diye. Şu an sigortacı oldum ve insanlara hizmet etmenin onurunu yaşıyorum. Bünyemizde çalışan tüm personel üniversite mezunu profesyonel kişilerdir. Bölgemizde ve Türkiye genelinde 13 yıl içerisinde En-Ka sigortanın portföyünde kayıtlı bulunan sigortalı sayısı 2011 yılı sonu itibariyle 10 bini aşmıştır. Başarımız hepimizin başarısıdır. İşimizi, insanlarımızı seviyoruz ve önemsiyoruz. Elbette bu günlere gelmemizde sizlerinde büyük katkısı oldu.Birbirimizi dinledik ve anladık.Biz sizi mağdur etmedik. Sizde bizi başarıya taşıdınız. Bundan böyle yeni şubemizde daha modern şartlarda sizlere en kaliteli hizmeti vermenin gayreti içerisinde olacağız” dedi.
Ardından söz alan Ak Parti Hatay milletvekili Orhan Karasayar ise, “İskenderun’da yıllardır tanıdığım başarılı iş adamının yanı sıra kimliği ve çalışkanlığı ile her zaman insanların yanında olan Yasin kardeşimiz sigortacılık konusunda halkı bilgilendirmekte ve zor durumda olan insanlarımıza faydalı olmaktadır.Bu bağlamda açmış olduğu yeni iş yerinin de hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.
İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su ise, “ülkemizde sigorta bilinci her geçen gün daha da yaygınlaşmakta. İnsanlarımız kendi can ve malını sigortaya almaları çok önemli bir konu. Sigortacılık konusunda İskenderun halkımıza yardımda bulunan ve bi işi profesyonel bir kadro ile sürdüren Yasin Keleş kardeşimizi bir kez daha kutluyor yeni iş yerinin hayırlı olması temennisinde bulunuyorum” dedi.
Yapılan konuşmaların ardından İskenderun müftüsü Hamdi Kavillioğlu’un duaları ile açılan Enka Sigortasının Mete Aslan şubesinde açılışına halk yoğun ilgi gösterdi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
Ayfer 29 Kasım 2016 Salı
Bankacilik ve sigortacilik okuyorum is ariyorum
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet