Skip Navigation Links

Belediye Başkanı Tosyalı Muhtarlarla Biraraya Geldi

Belediye Başkanı Tosyalı Muhtarlarla Biraraya Geldi

Belediye Başkanı Tosyalı Muhtarlarla Biraraya Geldi

Gündem   A+a-

 İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,muhtarlar ile birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam edeceklerini belirtti.
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun Belediyesi 2 No'lu Sosyal Tesislerinde AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, AK Parti İlçe Başkanı Abdülkerim Güven, Belediye Başkan Yardımcıları ile birlikte mahalle muhtarları ile bir araya geldi.
 
MUHTARLARIMIZ GÖZ BEBEĞİMİZ
Düzenlenen toplantıda belediyenin çalışmalarını hakkında bilgiler veren Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,"muhtarlarımız ile sık sık bir araya geliyoruz.Mahallelerde yapılmakta olan çalışmalar ile ilgili fikir alışverişinde bulunuyoruz.Geleceğin modern İskenderun'unu birlikte inşa edeceğiz. Hep birlikte her mahalleye ve İskenderun'umuza hizmet etmeye devam edeceğiz. Muhtarlardan bizim sokaktaki gözümüz kulağımız halkımızla aramızdaki köprümüz. Bizim için görüşleriniz ve gözlemleriniz çok önemli."dedi.
 
HEP BİRLLİKTEYİZ
Başkan Tosyalı," Sizler sayesinde mahallelerimizdeki sorunları masaya yatırıyor, çözümleri de yine birlikte üretiyoruz. Sizlerle birlikte yapacak daha çok işimiz var. hep beraber inşallah bütün talepleri belirli bir süre çerçevesinde yerine getirerek hemşehrilerimizin yaşadığı yerlerde mutlu olmasını sağlayacağız.Düzenlediğimiz toplantıya katılımlarından dolayı kıymetli mahalle muhtarlarımıza teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum "diye konuştu.
Başkan Tosyalı toplantı esnasında muhtarların kendisine yöneltilen sorularına da cevap verdi.
Kahvaltı sonrası bütün muhtarlar tek tek söz alarak mahallelilerinin taleplerini dile getirdi. Başkan Tosyalı, bu toplantıların düzenli olarak tekrar edileceğini belirtti ve muhtarlara katılımları için teşekkür etti. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet