Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Arsuz Karaağaçcup Futbol Şölenine Yoğun İlgi

Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven, yıldız futbolculara destek sözü vermesinin ardından müsabakaların başlama vuruşunu yaptı

Arsuz Karaağaçcup Futbol Şölenine Yoğun İlgi

Spor   A+a-

Türk Futboluna başarılı nesiller yetiştirmesiyle tanınan Hatay Amatör küme takımlarından Arsuz Karaağaç Spor, spor şenliklerine bir yenisini daha ekledi. Bu yıl ilki gerçekleştirilen ve gelecek yıllarda da geniş çaplı olması kararlaştırılan Arsuz Karaağaçcup Futbol Şölenine sporseverler yoğun ilgi gösterdi.
 
Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven yaptığı açılış konuşmasında "Aralarında Milli takımımızda da forma giyen yetenekli futbolcular yetiştiren Arsuz Karaağaç Spor, gelecek yıllarda da yeni yıldızlar yetiştirmeye devam edecektir. Bu yıldız futbolculara bizler Belediye olarak, sizler de aileleri olarak destek olmalısınız. Organizasyonu gerçekleştirenlere ve Arsuz Karaağaçcup Futbol şölenine katılan takımların yönetici ve yıldız futbolcularına teşekkür ediyoruz" dedi.
 
Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven ile Arsuz Karaağaç Spor Kulüp Başkanı Nevzat İnan, müsabakaların başlama vuruşunu beraber yaptılar. Şölene, CHP Arsuz İlçe Başkanı Faik Çekin,Hatay ASKF adına Başkan yardımcısı Mustafa Bayraktar, Belediye Meclis üyeleri, bazı mahalle muhtarları ile kulüplerin başkan ve yöneticileri de katıldı.
 
Arsuz Karaağaçcup Futbol Şölenine, Hatay Spor Altyapı futbol okulu, Hatay Büyükşehir Belediye Spor Altyapı Futbol okulu, Samandağ Altyapı Futbol Okulu, Karaağaç Spor altyapı Futbol okulu, Gözcüler Altyapı Futbol Okulu, Fenerbahçe Futbol Okulu ile Arsuz Karaağaç Spor altyapı Futbol Okulu takımları katıldı.
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar