Skip Navigation Links

Geleneksel Gümüş Otomotiv Açık Oto Pazarı Aktiviteleri Tüm Hızıyla Devam Ed

Çukurova Bölgesi'nde Antakya ve İskenderun noktalarında DOD bayrağını dalgalandıran Gümüş Otomotiv'in düzenlediği ikinci el araç şenliği büyük ses get

Ekonomi   A+a-

Geleneksel Gümüş Otomotiv Açık Oto Pazarı Aktiviteleri Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Çukurova Bölgesi’nde Antakya ve İskenderun noktalarında DOD bayrağını dalgalandıran Gümüş Otomotiv’in düzenlediği ikinci el araç şenliği büyük ses getirdi.

Türkiye’nin ilk ve en büyük kurumsal ikinci el markası Doğuş Oto Değerlendirme – DOD bünyesinde Antakya ve İskenderun’da faaliyetlerini sürdüren Gümüş Otomotiv, 10 Nisan Pazar günü Antakya’da geleneksel ikinci el şenliklerine bir yenisini ekledi. Organizasyon kapsamında Gümüş Otomotiv bünyesinde satışa sunulan her biri DOD 101 Nokta kontrollerinden geçmiş ikinci el araçlara yönelik özel indirim ve kredi imkanlarının yanı sıra, katılımcılara kendi araçlarını bu kurumsal çatı altında sergileyebilme imkanı da sunuldu. Aktivite süresince müzik yayının yanı sıra kokteyl ve yemek ikramlarının da sunulması, 150’nin üzerindeki katılımcıya aileleriyle birlikte keyifli bir hafta sonu geçirme fırsatı sağladı. Organizasyona katılan konuklara özel yapılan çekilişlerle birçok hediye sahiplerini bulurken, farklı marka model ve yaşta 50’nin üzerinde araç da satışa sunuldu.


DOD Markası’nın Türkiye’de ilk olarak Gümüş Otomotiv ile başladığı ikinci el araç şenliği organizasyonlarına ikinci kez evsahipliği yapmalarından duyduğu memnuniyeti ifade eden Gümüş Otomotiv Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Ali Abacı, ikinci el gibi risk ve belirsizliklerin yoğun olduğu bir ortamda DOD standartları ve kalitesi çerçevesinde Çukurova Bölgesi’nde önemli bir görev üstlendiklerini kaydetti. Abacı, “Diğer tüm işkollarımızda olduğu gibi ikinci elde de müşterilerimizin memnuniyeti ve Gümüş Otomotiv’e duydukları güven, bizler için büyük önem taşıyor. DOD bayrağı altında, 101 nokta kontrollerimizle geçmişi ve mevcut durumu bilinen araçları müşterilerimize güvenle sunarak, bölgemizde önemli bir görev üstleniyoruz. Düzenlediğimiz bu organizasyonlarla bir yandan Antakyalılara ikinci elde sunduğumuz güvenilir ve yüksek kalitedeki hizmetlerimizi tanıtabilme olanağı bulurken, diğer yandan müziğiyle, ikramlarıyla, çekilişleriyle keyifli bir ortamda ailelerimizle birlikte güzel bir gün geçiriyoruz” şeklinde görüşlerini ifade etti.
Organizasyon kapsamında DOD Bölge Yöneticisi Mert Uyan ve Satış Yetkilisi Soner Koyuncuoğlu, Osman Kaya’da katılımcılarla müzakerelerde bulunarak ikinci el alanında önemli paylaşımlarda bulundular.
Bir Doğuş Otomotiv markası olan DOD, uzun yıllara dayanan deneyimleri ve yüksek hizmet standartlarıyla Türkiye genelinde 65 noktada faaliyet gösteriyor. Sunduğu kaliteli ve güvenilir hizmetleriyle kurumsal ikinci el sektörünün lideri konumundaki markanın, Antakya ve İskenderun noktalarında ise Gümüş Otomotiv bayrağını başarıyla dalgalandırıyor. Her marka model ve yaşta araç alım satım hizmetleri sunan markanın, konusunda eğitimli uzman ekipleri 101 nokta ekspertiz hizmetlerinden, devir noter ve ruhsat işlemlerine kadar tek çatı altında geniş bir hizmet yelpazesi sunuyorlar. 10 yaşa kadar araçlara cazip kredi imkanları da sunulan Gümüş Otomotiv – DOD bünyesinde, araçlara özel garanti seçenekleri de sunuluyor. Müşterilerine araç alımının yanısıra satışa yönelik de cazip seçenekler sunan Gümüş Otomotiv’e aracınızı piyasa değerinde nakit olarak satabileceğiniz gibi takas veya sigorta güvencesiyle emanet bırakma imkanlarından da yararlanabiliyorsunuz.

 

 

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet