Skip Navigation Links

Haftanın Spor Haberleri

Haftanın Spor Haberleri

Haftanın Spor Haberleri

Spor   A+a-

Spor Kamuoyu Başkan Fadıl Keskin'den Müjdeli Haber Bekliyor
 
2019-2020 Sezonunda Hatay Süper Amatör liginde mücadele eden Dörtyol Belediye Spor'daki durgunluk Spor kamuoyu tarafından yakından takip ediliyor.
 
Şirin ilçemiz Dörtyol'un deneyimli ve çalışkan Belediye Başkanı Fadıl Keskin'in bir süre önce Dörtyol Belediye Spor'un daha da iyi yerlere gelmesi için yeni bir oluşum hazırlığı içerisinde olduğunu ve Başkanlığa da bölgemizin başarılı iş adamlarından Hacı Osman Çevik'in getirileceği yönünde beyanda bulunması spor kamuoyunda sevinçle karşılanmıştı.
 
Liglerin başlamasına kısa bir zaman kala, spor kamuoyu Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin'in bir an evvel yeni bir oluşumun hayata geçirilmesi ve Başkanlığa da Hacı Osman Çevik'in getirilmesinin müjdesini bekliyor.
 
 
İskenderunlu Güney Kanat Cizre Spor'da Sportif Direktör
 
Akdeniz Bölgesinde yetişen ve daha sonra başarısı ülke geneline yayılan Genç sportif Direktörlerinden Güney Kanat'ın 2019-2020 sezonunda Cizre Spor'da sportif direktör olması spor camiasında sevinç ile karşılandı.
 
Ülkemizin sevilen Sportif Direktörlerinden olan ve Kastamonu Spor'da Sportif görevinde bulunduğunda takımının Play-Off oynamasında büyük rol oynayan Güney Kanat, Tecrübesi ve Geniş oyuncu bilgisine sahip olmasından dolayı, yeni sezon öncesi bazı takımlardan teklifler alıyordu.
 
Güney Kanat, tercihini Cizre Spor'dan yana kullandı. Güney Kanat'a görevinde başarılar diliyoruz...
 
 
Kayra Spor'un Vefalı Futbolcuları
 
Hatay 1. Amatör Liginde mücadele eden İskenderun Kayra Spor'dan Malatya Spor'a transfer olan Emre Nur, Rıdvan Dönmez, Abdurrahman Toprak, Alperen Köşker, Ahmetcan Köşker ile Emircan Bayraktar, Kurban bayramı nedeni ile İskenderun'a geldiler. Kayra Spor'un vefalı futbolcuları ayaklarının tozuyla diğer arkadaşlarının yanına gelerek beraber antrenman yaptılar.
 
Malatya Spor'un yeni futbolcuları, Teknik Direktörleri Seyfi Kesik, Kenan Mercanoğlu ve takım arkadaşlarıyla da bayramlaşarak vefalı futbolcu olduklarını gösterdiler.
 
 
Teknik Direktör Halis Özipek Nizip Spor İle Anlaştı
 
Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 2. Grubunda mücadele eden Nizip Spor, Teknik Direktör olarak bölgemizin deneyimli spor adamlarından Halis Özipek ile anlaştı. Nizip Spor Kulüp Başkanı Hüseyin Yılmaz, "Takımımızın Teknik Direktörlüğüne Halis Özipek'i getirdik. Nizip Spor Camiasına hayırlı olsun" dedi.
 
Aralarında İskenderun Spor, Anamur Belediye Spor ile Karaağaç Spor'un da bulunduğu çok sayıdaki takımları çalıştıran Halis Özipek yeni takımı Nizip Spor ile çalışmalara başlayacak.
 
 
Başkan Dediğin Böyle Olur
 
İskenderun İçin harıl harıl çalışan ve bölgemizi karış karış gezen Başkan Fatih Tosyalı, her an sizleri de ziyaret ederse şaşmayın...
 
İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, göreve gelmesinin ardından yaptığı icraatlarla her kesimin taktirini topluyor. Bayram olmasına rağmen görevinin başında olan İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, zaman zaman da yaptığı bayramlaşma ziyaretleri nedeniyle olumlu puan notuna her gün yenilerini ekliyor.
 
Spor'a da düşkünlüğü ile spor kamuoyununda camianın gönlünde taht kuran İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, beraberinde Destek Hizmetleri Müdürü Ergün Saydam'ı da yanına alarak 5 Temmuz İskenderun Sporluları ziyaret etti.
 
5 Temmuz İskenderun Spor'u taşıyan otobüs ile seyahat eden Başkan Fatih Tosyalı, futbolculara da elleriyle yemek dağıttı.
 
Başkan Fatih Tosyalı, Karayılan Spor Tesislerinde yapılan antrenmanda da futbolculara elleriyle baklava dağıtmıştı.
 
 
 
 
5 Temmuz İskenderun Spor Tempo Arttırdı
 
Bölgesel Amatör Liginde (BAL) mücadele eden 5 Temmuz İskenderun Spor'da bayram nedeniyle futbolculara verilen izin sona erdi. Turuncu Mavili ekip 5 Temmuz İskenderun Sporlu futbolcular Teknik Direktör Hıdır Özdemir nezaretinde çalışmalara başladı. Sabah salonda, öğleden sonra da sahada çalışmalara ağırlık veren Turuncu Mavililerde futbolcuların hırslı ve azimli olmaları dikkatlerden kaçmadı.
 
24 Ağustos tarihinde Nevşehir Mustafa Otelinde kamp yapacak olan 5 Temmuz İskenderun Spor'da Teknik Direktör Hıdır Özdemir, yaptığı açıklamada, "Yeni sezon öncesi çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Gün geçtikçe çalışmalarımızın temposunu arttırıyoruz. Nevşehir kampı öncesinde takımımızın bazı bölgelerine takviyeler konusunda düşüncelerimizi rapor halinde yönetimimize sunacağız" dedi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet