Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İnstagramdan Genel Kültür Ölçtüler,Kazananları Sinemaya Götürdüler

İnstagramdan Genel Kültür Ölçtüler,Kazananları Sinemaya Götürdüler

İnstagramdan Genel Kültür Ölçtüler,Kazananları Sinemaya Götürdüler

Medya   A+a-

İskenderun Gençliğini eğlenceye sürükleyen en büyük gençlik ağı İskenderun Gençlik Merkezi, farklı yöntemlerle gençlerin dikkatini çekmeye devam ediyor.
Geçtiğimiz günlerde İnstagram Uygulaması üzerinden bir duyuru yapan İskenderun Gençlik Merkezi, belirttikleri saatte İnstagram üzerinden yayınladıkları genel kültür sorusunu doğru bilen gençleri, Hataylı oyuncu Serkan Dağlı’nın yeni filmi Ölü Yatırım için bilet hediye edeceklerini söylediler.
Yoğun ilgi gören İnstagram sorusuna doğru cevap veren gençler bir sonra ki gün Primemall AVM’de bulunan Prestij Sinemada kırmızı yelekli Gençlik Liderlerinden biletlerini alarak filmi izleme fırsatı buldular.
Aynı zamanda Gençlik Merkezinde yaz kurslarında başarılı olan gençlere de başka bir film için bilet hediye eden İskenderun Gençlik Merkezi güzel bir sinema keyfi yaşattı.
Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;
“ İlgi çekmenin her zaman farklı yollarını arıyor, gençler için her zaman farklı ve tek olmayı amaçladığımız bir yolda emin adımlarla ilerliyoruz. Hem merkezimizdeki yaz kurslarını taçlandırmak hem de gençlerin artık mesken noktası olan sosyal medyayı biraz daha yararlı hale getirmek için böyle bir yarışma düzenledik ve gençlerden güzel geri dönüşler aldık. Bunun gibi sürprizlerimizi inşallah ilerleyen zamanlarda tekrarlayacağız.” Şeklinde konuştu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş