Skip Navigation Links

Mutlaka Prime Card Sahibi Olun

Alış-verişe yeni bir heyecan getirecek olan Prime Card, harcamalarınızın değerlenmesi ve size geri dönüşünü sağlayacak çok önemli bir proje..

Ekonomi   A+a-

 
 
Alış-verişe yeni bir heyecan getirecek olan Prime Card, harcamalarınızın değerlenmesi ve size geri dönüşünü sağlayacak çok önemli bir proje.. Prime Mall AVM’den yapılacak her alış-verişin geri dönüşümünü sağlayacak sistem büyük takdir topladı..
 
 
Mutlaka Prime Card Sahibi Olun
Prime Mall AVM’de projeler art arda geliyor ve kampanyalarla alış-veriş keyfi sürüyor. Prime Card projesini hayata geçiren Prime Mall AVM, Türkiye’de eşine az rastlanır bir çalışma gerçekleştirerek takdir topladı. Prime Card sahibi olmak için AVM’de Danışma bankosuna gitmeniz yeterli..
Prime Card ve Anneler Günü’nde “500 Çift İnci Küpe” kampanyasının duyurusunu yapmak, çalışmalar hakkında bilgi vermek için basın toplantısı düzenleyen Prime Mall AVM Müdürü Arzu Özerdem, çok önemli projeleri hayata geçirmenin gururunu gazetecilerle paylaştılar.
Anneler Günü’nde 500 çift inci küpe kampanyasında verilecek inci küpelerin Prime Mall AVM’de mağazası bulunan Altınbaş markası olduğuna dikkat çeken Özerdem, 400 TL ve üstü alış-veriş yapan herkesin “İnci Küpe” sahibi olabileceğini söyledi,
 
Prime Card, Anneler Günü’nde 500 Çift İnci Küpe kampanyaları ile çalışmaları hakkında bilgiler veren Prime Mall AVM Müdürü Arzu Özerdem:
“Bu yıl bomba gibi sürprizlerimiz var. Bunlardan bir tanesi “Anneler Günü” kampanyamız, bu bizim çok önem verdiğimiz bir projedir. 500 çift inci küpe dağıtıyoruz. Anneler günü alışverişleri anlamında da müşterilerimize çok avantajlı bir kampanyadır. Prime Mall’da mağazası olan Altınbaş markası gerçek inci küpeler. Annelerimize layık bir hediyedir ve 400 Lira ve üstü alışverişlere bu inci küpeyi hediye ediyoruz. Kampanyamız başlamıştır. 8 Mayıs Anneler Günü’ne kadar devam edecek. Alışveriş yapan müşterilerimiz fişleriyle birlikte danışma bankosuna gittikleri zaman fişlerini ibraz ederek, inci küpe kazanmayı hak ediyorlar. Öncelikle bir hediye çeki olarak veriyoruz çünkü Anneler Günü olarak dağıtacağız biz bu küpeleri ve 7-8 Mayıs arası alışveriş merkezimize davet edeceğiz. Hediye çekini getirenler o gün hazırladığımız stantlardan küpelerini alabilecekler. Yine Anneler Gün’ünün yanında bir başka projemiz daha var. O da Prime Card, eş zamanlı hayata geçirdik. Bu Prime Card Türkiye genelinde ki birçok alışveriş merkezlerinde örneği az olan bir uygulamadır. Bunun müşteriye çok büyük bir getirisi var. PrimeCard bir defa akıllı bir kart, müşterilerin yaptığı bütün alışveriş bilgileri üzerine işleniyor. Alışveriş yaptıkça puan kazanıyor. Puanları da 1 Puan = 1 Lira olarak belirledik. Yaptığı alışverişlerle topladığı puanları alışveriş merkezimizin içinde ki dilediği mağazadan para yerine kullanabiliyor” Dedi.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet