Skip Navigation Links

Kanaat Önderlerinin Görüşleri Çok Önemli

Kanaat Önderlerinin Görüşleri Çok Önemli

Kanaat Önderlerinin Görüşleri Çok ÖnemliWeb
TV

Gündem   A+a-

 Milliyetçi Hareket Partisi Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt ve meclis üyeleri, Akdeniz Tüccar ve Sanayici İşinsanları Derneği (ATSİAD)’a nezaket ziyaretinde bulundular.
MHP Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, sorunların yerinde tespiti, STK’ların görüş ve önerilerini almak amacıyla yaptıkları ziyarette, siyasi parti ayrı gözetmeksizin Hatay’ın 10 milletvekili birlikte hareket ettiklerini belirterek, sorun çözümünde Hatay Valisi Rahmi Doğan’la da sıksık biraraya geldiklerini söyledi.
ATSİAD Başkanı Yusuf Yılmaz ve yönetim kurulunun karşıladığı MHP Milletvekili Lütfi Kaşıkçı ve beraberindeki heyetle yapılan sohbet oldukça verimli geçti.
Sorunların çözümü noktasında attıkları adımların amacına ulaştığını belirten Kaşıkçı, Hatay’a mega projeler üretmek ve projelerin finansmanını sağlamak için gayret sarfettiklerini söyledi.
İskenderun ve Arsuz bölgesi işinsanlarının biraraya gelerek kurduğu ATSİAD’ın çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Yusuf Yılmaz, yine üyelerin biraraya gelerek yatırım yapmak amacıyla kurduğu ATSİAD A.Ş’den de bahsetti.
Hatay’ın tüm ilçelerini eşit gördüklerini belirten MHP Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, Dünya’nın ilk ışıklandırılan Kurtuluş Caddesi için gerekli olan 100 milyon liralık finansmanı sağlarken, hiç ayrım yapmadıkları halde eşitliği sağlamak için İskenderun Körfezi’ne de böyle bir mega projenin yapılmasını da gündeme getirdiklerini söyledi.
Hatay’da özellikle tarım alanında yaşanan elektrik sorunu için Enerji-Sa ile görüşmeler yaptıklarını belirten Lütfi Kaşıkçı, elektrik borcu olan çiftçinin de rahatladığına dikkat çekti.
ATSİAD Yönetim Kurulu Üyesi ve MAB Makine Sanayi Sahibi Mehmet Ali Bulut da önemli bir sorunu gündeme getirerek, Sudan başta olmak üzere Afrika ülkelerine yaptıkları ihracatta bir çok sorun yaşadıklarını, bankacılık sistemi olmadığı için ödemelerin farklı yollarla geldiğini söyledi.
Vekil Kaşıkçı da, Dışişleri Bakanlığı’nın Hatay’da da bir temsilcilik açarak tecrübeli bir büyükelçiyle hizmet verdiğini hatırlattı ve bu sorunun çözümü için ziyaret edilmesinin doğru olacağına vurgu yaptı.
İşdünyasının daha fazla yatırım yapması ve istihdama katkı sunmaları için öncülük etmek istediklerini belirten Lütfi Kaşıkçı, davet edildikleri takdirde yurtdışı gezilerine de katılabileceklerini ifade etti.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kanaat Önderlerinin Görüşleri Çok Önemli videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet