Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İskenderun Belediyesi Ebru Sanatı Kursu Büyük İlgi Görüyor

İskenderun Belediyesi Kültür Müdürlüğü kurslarından Ebru Sanatı Kursu büyük ilgi görüyor.

İskenderun Belediyesi Ebru Sanatı Kursu Büyük İlgi Görüyor

Kültür Sanat   A+a-

 İskenderun Belediyesi Kültür Müdürlüğü kurslarından Ebru Sanatı Kursu büyük ilgi görüyor.
İskenderun Belediye Başkan yardımcısı Doç. Dr. Ayşe Neslin Oğuzhan Akkoca Çay Mahallesi sosyal tesislerinde ebru ve yağlı boya kursu eğitimi alan kursiyeleri ziyaret ederek yapılmakta olan çalışmalar ile ilgili bilgiler aldı.
Birçok bayan kursiyerin öğrendiği Ebru Sanatı, her yaş grubundan kursiyeri ağırlıyor.
Çay Mahalllesi sosyal tesilerinde düzenlenen kursa katılan kursiyeler Ebru sanatını öğrenmekten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.
Belirli periyotlar halinde devam eden ebru kursunda başarılı olan kursiyelere sertifika veriliyor.
Düzenlenen kurslar hakkında bilgiler veren Belediye Başkanı Fatih Tosyalı," suyun üzerinde renk verme çalışmalarıyla yapılan süsleme sanatı olan Ebru sanatı nadide sanat dallarından biridir.Belediye olarak yoğun bir talep üzerine bu kursumuzu açmıştık. Meslek edindirme kurslarına vatandaşların yoğun ilgi göstermesinden ötürü mutluluk duyuyoruz.Kursa destek veren kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyorum"şeklinde konuştu.
Kursiyerler ise," Ebru sanatı ve Sanat Atölyelerimizde açılan birçok kurs ile Kültürlerimizin ve çeşitli sanat dallarının yaşatılarak gelecek nesillere aktarılmasına büyük destek veren Belediye Başkanımız Sayın Fatih Tosyalı'ya teşekkür ediyoruz” değerlendirmesinde bulundular.
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar