Skip Navigation Links

Yatırımcılarımıza Gözümüz Gibi Bakıyoruz

Net Haddecilik Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Kirmit'i ziyaret eden AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar:Yatırımcılarımıza Gözümüz Gibi Bakıyoruz

Ekonomi   A+a-


 
Net Haddecilik Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Kirmit’i ziyaret eden AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar:
 
 
AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar ve İskenderun İlçe Başkanı Uğur Feriz ile yönetim kurulu Payas’a çıkarma yaptılar.
İlk önce Payas OSB’de faaliyet gösteren Net Haddecilik A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Kirmit’i ziyaret eden Karasayar, demir-çelik sektöründeki gelişmeler hakkında bilgi aldı.
Bölgedeki gelişmelere dikkat çeken Vekil Karasayar, yatırımların bölge ekonomisine hayat verdiğini söyledi.
Yatırımcıların sorunlarının çözümü ve manevi destek için vargüçle çalıştıklarını belirten Karasayar, “Bölgemizdeki gelişme ve büyüme hepimizi mutlu ediyor. Yatırımcılarımızın önündeki engelleri de kaldırıp yeni istihdam alanları oluşturarak işsizliğin azalmasına katkı sunacağız. İskenderun Körfezi son 10 yılda 15 kat değerlendi. AK Parti iktidarı döneminde İskenderun Körfezi’nin şahlanması bizleri ayrıca mutlu etmiştir” dedi.
Net Haddecilik Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Kirmit, Milletvekili Karasayar ile İskenderun ilçe yönetiminin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ziyaretin moral ve motivasyon açısından önemine dikkat çekti.
Mahmut Kirmit konuşmasında şöyle dedi: “ Bizler üretirken aynı zamanda ülke ekonomisine katmadeğer üretiyor, işsizliğin azalması için de katkı sunmaya gayret ediyoruz.
Bu ziyaret manevi açıdan çok önemli. Bizlerin moral ve motivasyonunun yükselmesinde bu tip ziyaretlerin önemi çok büyüktür. Bölgemiz için uğraşlarınızı yakından takip ediyor takdir ediyoruz.”
 
Yeni yatırım alanları için çalışıyoruz..
AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar’ın Payas çıkarmasının Net Haddecilik’ten sonraki adresi ise Nurkok Bediroğlu Kömür’ün Sahibi Mehmet Bedir oldu.
Eski dostların buluşması şeklinde gerçekleşen ziyarette yatırımları hakkında bilgiler veren Mehmet Bedir, yatırım yapacak arazi sorununun önemine vurgu yaptı. Yeni yatırım alanlarının oluşturulması gerektiğini belirten Bedir’e destek veren Milletvekili Karasayar, yatırımcıların sorununun ortak olduğunu ve bu sorunların çözümü için de çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet