Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Halk Adamı Musa Sarı

Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, kurum amirlerinden oluşan heyet ile birlikte Aşağıkepirce Mahallesi halkıyla buluştu.

Halk Adamı Musa Sarı

Arsuz   A+a-

Mahalle halkı ile sohbet eden Kaymakam Sarı ve kurum amirleri, halkın sorunlarını dinleyerek yapılabilecekler üzerinde istişarelerde bulundular. Kaymakam Sarı ve beraberindeki heyet mahallede devam eden yatırımlar ve sorunlar hakkında Aşağıkepirce Mahalle Muhtarı Memduh Çam ve mahalle halkından bilgi aldılar.
 
Toplantıda Vatandaşların tarlalarda ortak sulama yaptığı ancak suların şuanda kesik olduğu ve vatandaşlara borç çıkarıldığı, İskenderun geliş istikametinde Mahalle girişindeki kavşakta yolcu indirme ve bindirme yapılamadığı bu nedenle buraya cep, ışıklandırma sistemi ve hızlanma şeridi yapılması, mahalleye spor aletleri kurulması, kurs talepleri ve Hacı Fatma Camisinin bakımının yapılması konuları görüşüldü.
Kaymakam Sarı ve beraberindeki heyet sorunlarla ilgili kurumlarla gerekli yazışmaların yapılacağını ve sorunların takipçisi olacaklarını belirttiler.
 
Toplantıya katılan Aşağıkepirce Muhtarı Memduh Çam ve mahalle halkı Kaymakam Sarı’ ya ve beraberindeki heyete teşekkür etti.
 
Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, İlçe Jandarma Komutanı Erkan Karakaş, İlçe Müftüsü Mehmet Çınar, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Serkan Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Dönmez, İlçe Sağlık Müdürü Pelin Türbedar Gökpınar, İlçe Tapu Müdürü Ayhan Duran, İlçe Yazı İşleri Müdür Vekili İlhan Karpuz, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Müdürü Ayşe Sümer, Aşağıkepirce Mahalle Muhtarı Memduh Çam ve Aşağıkepirce Mahalle halkı katıldı.
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar