Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Arsuz ' e uygulama ' Oluyor ...

Arsuz Elektronik ortama taşınıyor mesafeler kısalıyor

Arsuz ' e uygulama ' Oluyor ...

Arsuz   A+a-

 Arsuz Gazeteciler Cemiyeti tarafından sunulup Arsuz Kaymakamlığı ile Arsuz Belediyesinin katkılarıyla hazırlanacak olan ” e-arsuz” projesi hayata geçiriyor.
 
Arsuz’u geleneksel yöntemlerden farklı olarak tanıtılıp ziyaretçilerin bölgede kalış sürelerinin arttırılması şartını amaçlayan e-arsuz projenin genel hedefi; Arsuz’da keşfedilmemiş alanlarını geliştirmek olacak.
 
Proje koordinatörlüğünü Arsuz Gazeteciler Cemiyeti ikinci başkanı Sedat Sahilli ile Yusuf Bayram’ın yapacağı e-arsuz uygulaması ile;
* Arsuz hakkında bilgi ve görsellerin; kiosklar, mobil uygulama, web sitesi gibi yenilikçi ve etkili uygulamalarla yerli-yabancı turistlerin hizmetine sunulması.
* Arsuz’un bir çok noktasında 360° görüntüleme teknolojisi ile önceden keşif imkânı
* Arsuz’un tanıtılacağı elektronik Arsuz Bilgi Noktası kurularak faaliyete geçirilmesi.
* Yerli ve yabancı turistlerin rehberlere ihtiyaç duymadan bölgeyi gezmelerini sağlayacak ve rotaları tanıtacak dokümanların hazırlanması.
* Arsuz’un coğrafi bilgi sistemleri GIS teknolojisi yardımı ile koordinatlarının ve eserler hakkında bilgilerin interaktif olarak farklı dillerde tanıtılacağı sistemin hazırlanması. Olacak.
 
e-arsuz uygulaması web site olarak www.arsuz.org adlı internet sitesi üzerinden tablet ve telefonlar için ayrıca hem android hem de ios uygulamaları ile hayat bulacak.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş