Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Arsuz Belediyesi Festival Boyunca Teyakkuzda

Arsuz Belediyesi Fen İşleri ve Temizlik İşleri Müdürlüğü Ekipleri Milyonfest alanı içi ve dışında çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Arsuz Belediyesi Festival Boyunca Teyakkuzda

Arsuz   A+a-

Arsuz Belediyesi ve Milyon Yapım arasında imzalanan protokolle Arsuz Belediyesi, üstüne düşen tüm görevleri yerine getiriyor. Alan tahsisi haricinde, alanın festival alanına dönüştürülmesi çalışmalarını gerçekleştiren Fen İşleri ekipleri, alanın dışında da festivale gelenlerin araçlarını rahat bir şekilde park etmelerini sağlamak amacıyla, festival etrafında bulunan birçok araziyi mülk sahibinin onayı ile düzenleyip otopark haline getirdi. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri de alanın hem içinde hem de dışında temizlik işlerine tüm hızıyla devam ediyor.
On binlerce insanın rahatını düşünen Arsuz Belediyesi yaptığı bu çalışmalar sayesinde herkesin takdirini alıyor. Zabıta ekipleri, araçları organize olarak park alanına yönlendirilmesi ve otoparkların etkin bir şekilde kullanılması için gece geç saatlere kadar çalışmalarını sürdürüyor. İmzalanan protokol çerçevesinde festival alanı içerisindeki tüm güvenlik önlemlerini Milyon Yapım üstlenirken, alan dışındaki halkın güvenliğinin sağlanması ve yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçmek amacıyla emniyet güçleri görev yapmaktadır.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar