Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

ATSİAD'dan İskenderun Belediye Başkan Yardımcılarına Ziyaret

ATSİAD Başkanı Yusuf Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri İskenderun Belediye Başkan Yardımcılarına ziyarette bulundular.

ATSİAD'dan İskenderun Belediye Başkan Yardımcılarına Ziyaret

İskenderun   A+a-

 Akdeniz Tüccar ve Sanayici İşadamları Derneği (ATSİAD) Başkanı Yusuf Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri İskenderun Belediye Başkan Yardımcılarına ziyarette bulundular.
İskenderun Belediye Başkan yardımcılarına görevlerinde başarılar dileyen Akdeniz Tüccar ve Sanayici İşadamları Derneği (ATSİAD) Başkanı Yusuf Yılmaz ,”Bizler İskenderun’un kalkınması ve gelişmesi noktasında elimizden gelen desteği İskenderun Belediyesine vermeye hazırız. Daha öncede değerli Başkanımız Sayın Fatih Tosyalı’yı ziyaret ederek görevlerinde başarılar dilemiştik. Yeni dönemde belediye başkan yardımcısı olarak görev yapan arkadaşlarımızı yakinen tanıyor, kent adına başarılı çalışmalar yapacaklarına inanıyoruz. Hep birlikte güzel ilçemiz İskenderun’un daha çağdaş ve modern olması noktasında işbirliğine her zaman hazırız” dedi.
Ziyaretlerden duydukları memnuniyeti dile getiren İskenderun Belediye Başkan yardımcıları Kemal Nadir Ünal, Mehmet Ali Dokuzoğlu, Ahmet Keskin ve Doç.Dr. Ayşe Neslin Oğuzhan Akkoca ise ,”Belediye Başkanımız Fatih Tosyalı’nın başkanlığında İskenderun’un hak ettiği noktaya geleceğine inanıyoruz. Bizlerde gece gündüz demeden halkımıza en iyi hizmeti vermek için çalışmaktayız. Sivil toplum kuruluşlarımızla her zaman diyalog halindeyiz. Nazik ziyaretleri için teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştular.
Ziyaretler sohbet ortamında devam ederken karşılıklı fikir alışverişlerinde de bulunuldu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar