Skip Navigation Links

Yazar Tur B2 belgesi aldı

Yazar Turizm Ltd. Şti. Sahibi ve Hatay Günsas Seyahat İskenderun Yetkili İşletmecisi Züher Yazar, yurt içi ve yurt dışı belgelerini kapsayan B2 belges

Ekonomi   A+a-

Okul ve şirket gezilerinde bir çok kez yaşanan aksaklıklar, korsan taşımacılığın yarattığı sorunlar nedeniyle, yeterlilik şartlarına uyan taşımacılık şirketlerine Ulaştırma Bakanlığı tarafından belge verilmesi, mutlu gezilerin kabusa dönüşmesini önlemeyi amaçlıyor.

Yazar Turizm Ltd. Şti. Sahibi ve Hatay Günsas Seyahat İskenderun Yetkili İşletmecisi Züher Yazar, yurt içi ve yurt dışı belgelerini kapsayan B2 belgesini aldı.
2010 yılı itibariyle başlayan uygulamaya göre; Yurt içi D2, yurt içi ve yurt dışını kapsayan B2 belgesi olmayan otobüsler, gezi ve tur düzenleyemeyecekler.
En mutlu tatil gezilerinin kabusa dönüşmemesi için D2 ve B2 belgeli şirketlerle seyahat edilmesinin önemli olduğuna dikkat çeken Yazar Tur Sahibi Züher Yazar, “Korsan tur ve gezi şirketleri, yolda yapılan denetimlerde sorun yaşadıklarından, geziye katılan insanlarımız mağdur oluyorlar. İskenderun’da mağduriyeti ortadan kaldırmak, çok daha kaliteli hizmet sunmak, tarihi ve turistik yerlere geziler, turlar düzenlemek amacıyla D2 ve B2 belgelerimizi almış bulunuyoruz” dedi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet