Skip Navigation Links

25 Yıllık Büyük Gurur!

İskenderun ve bölgenin en büyük inşaat şirketlerinden birisi olan Tekten İnşaat 25. kuruluş yıldönümünü muhteşem bir törenle kutladı.

Ekonomi   A+a-

 
25 Yıllık Büyük Gurur!
 
 
 
İskenderun ve bölgenin en büyük inşaat şirketlerinden birisi olan Tekten İnşaat 25. kuruluş yıldönümünü muhteşem bir törenle kutladı. Şehir merkezinde bulunan ve İskenderun’un en büyük sitelerinden birisi olan Gelişim Sitesi’nin açılışı Adalet Eski Bakanı Sadullah Ergin tarafından yapılırken, sanatçı Lara’nın da konseriyle unutulmaz bir geceye imza atıldı.
 
“İskenderun’un İhtiyacı Olan Evler”
 
Gelişim Sitesi içerisinde gerçekleştirilen açılış ve kutlama gecesinin sunuculuğu Eren Özçelik tarafından yapıldı. İskenderun Körfez Rüzgarı Anadolu ve Kafkas Dans Topluluğu’nun sahne alışı ile başlayan açılış törenine Adalet Eski Bakanı Sadullah Ergin, Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, Belen Kaymakamı Mehmet Öz, İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek başta olmak üzere çok sayıda işadamı, davetli ve vatandaşlar katıldı. Gecenin ilk konuşmasını İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek yaparak Tekten İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Tekten’i kutladı. Başkan Civelek, Tekten’i yıllardır tanıdığını ve takdir ettiği bir insan olduğunu belirtti. Başkan Civelek’ten sonra söz alan Adalet Eski Bakanı Sadullah Ergin’de İskenderun’un Gelişim Sitesi gibi sitelere ihtiyacı olduğunu belirtti. Daha ekonomik ve uzun vadeli kredilerle vatandaşların kira öder gibi ev sahibi olmalarını memnuniyetle karşılayan Ergin, emeği geçen herkese teşekkür etti.
 
Lara’dan Taklitler
 
Gecenin ilerleyen dakikalarında sahne alan Lara ile vatandaşlar unutulmaz bir gece yaşadılar. Yaptığı taklitler ve sempatik tavırları ile dikkat çeken Lara, güçlü sesi ile de misafirleri mest etti. Gecede en çok ilgiyi çeken Lara’nın, Seda Sayan’ın taklidini yapması oldu. Söylediği şarkıların arasında Sezen Aksu’yu da taklit eden Lara, yeni ünlenen şarkıcılara da çattı. Bikini giyerek şarkıcı olunamayacağını belirten Lara, Eurovision yarışmasına gelecek sezon kendisinin katılmak istediğini belirtti.
 
 
Lara’ya Ev!
 
İskenderun’a ilk defa geldiğini belirten Lara, kent merkezine ve yemeklerine hayran kaldığını dile getirdi. Çıktığı her konserde ve her programda İskenderun’u tanıtacağını belirtmesi üzerine sanatçı Lara’ya Tekten İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Tekten tarafından bir ev hediye edildi. Lara’nın yaz dönemlerini geçirmesi maksadıyla hediye edilen büyük alkış topladı. Bu sürpriz hediyeden dolayı oldukça mutlu olan sanatçı Lara, her yaz İskenderun’a geleceğini dile getirdi.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet