Skip Navigation Links

Böyle patronlara can kurban!

Patron-işçi dayanışmasının en güzel örneği Payas Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren ER-Tu Demir Çelik'te yaşanıyor. Klasik 1 Mayıs'ların ak

Ekonomi   A+a-

Patron-işçi dayanışmasının en güzel örneği Payas Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren ER-Tu Demir Çelik’te yaşanıyor. Klasik 1 Mayıs’ların aksine, ER-TU Patronları Osman Tufan ve Sabit Eren, çalışanları için bir eğlence düzenlediler.

Böyle patronlara can kurban!
Türkiye’de 1 Mayıs kutlamaları her zaman kabus olmuş, patron ve işçi arasında yaşanan gerginlikler, hiçbir zaman tasvip edilmeyen bir seviyeye ulaşmıştır.
Payas Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Tufanlar ve Erenler ortaklığı ER-TU Demir-Çelik, çalışanları için düzenlediği gecede patron-işçi dayanışmasının en güzel örneklerini verdi.
Gecede tüm çalışanlarının masalarını gezerek tek tek bayramlarını kutayan ve kucaklaşan ER-Tu demir Çelik ortakları Osman Tufan ve Sabit Eren, kutlamalara katıldıkları için de herkese ayrıca teşekkür ettiler.

ER-TU Demir Çelik’te çalışan 140 personelin aileleriyle birlikte katıldıkları ve gece boyunca doyasıya eğlendikleri 1 Mayıs kutlama etkinliği, Dörtyol Belediyesi Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi.
Gecenin başında konuşma yapan ER-TU Demir Çelik ortağı Osman Tufan, ortağı Sabit Eren’le birlikte çalışanlara müjdeli haberler verdi.
Sabit Eren’le birlikte sahnede el ele vererek çalışanlarına hitap eden Osman Tufan, emeğin ve alın terinin sermayeyle bir araya gelmesiyle başarının kaçınılmaz olacağına vurgu yaptı ve bütün çalışanların emeklerinin karşılığını zamanında ve eksiksiz almaya devam edeceklerini söyledi. Emeğe ve alın terine verdikleri öneme işaret eden Osman Tufan, özellikle “Ortağım ve kardeşim” dediği Sabit Eren’in, 1 Mayıs kutlamalarının ER-TU Demir Çelik olarak her yıl geleneksel olarak düzenlenmesini istediğini de çalışanlara müjdeledi.
Gecede çalışanlarıyla birlikte halay çeken, doyasıya eğlenen ER-TU Demir Çelik yönetiminin, kutlamalara eş ve çocuklarıyla birlikte katılmaları ve çalışanlarıyla omuz omuza bir tablo ortaya koymaları dikkat çekiciydi.
Gecede dağıtılan çekiliş sayılarında 5 yarım ve 5 çeyrek altın da sahiplerini buldu.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet