Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Mutlulukları Nişan ile Taçlandı

Mutlulukları Nişan ile Taçlandı

Mutlulukları Nişan ile Taçlandı

Medya   A+a-

 İskenderun’da uzun bir süre çeşitli yerel ve ulusal gazetelerde çalışan, bir dönem de ajans muhabirliği yaptıktan sonra Kredi Yurtlar Kurumu’na atanan İskenderun Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nde güvenlik görevlisi olarak görev yapan Mustafa Mert, Şemse Bilgiç ile evlilik yolunda ilk adımı attı. Basın camiasının başarılı, sevilen ve hızlı muhabiri olarak tanınan Mustafa Mert, gönlünü kaptırdığı Şemse Bilgiç ile nişanlandı.
Kız evindeki sade nişan töreni ile aşklarını taçlandıran Şemse-Mert çiftinin nişan yüzüklerini, İskenderun Gençlik ve Spor Müdürü Ferit Ali Gündel taktı.
Tatlı kesilmesinin ardından nişan kurdelesini kesen Gündel, evlilik yolunda ilk adımı atan Mustafa ve Şemse çiftine ömür boyu mutluluklar dilerken, bu güzel ana tanıklık etmenin sevincini yaşadığını söyledi.
Güzel gelin Şemse kırmızı kıyafeti ve zarafetiyle ilgi odağı olurken, Mustafa’nın da aynı şekilde gelinle uyumu dikkat çekti. Mustafa ve Şemse’nin mutluluğuna İskenderun Gençlik ve Spor Müdürü Ferit Ali Gündel’in yanı sıra İşinsanı Mehmet Bilgiç, Mega Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sabahattin Uygun ve Genel Müdürü Semir Yazıcı ile genç çiftin aileleri katıldı.
Ömer-Selma Mert çifti yakışıklı oğullarının mutluluğuna ortak olan herkese teşekkür ederken, güzel gelinlerinin anne ve babası Necla & Yasin Bilgiç ile de dünür olmanın olarak mutluluğu birlikte yaşadılar.
Bizlerde basın emekçisi Mustafa Mert ile Şemse Bilgiç çiftine hayırlı olsun diyor, şimdiden bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar