Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Bu Soylu Toprakların ve Bu Kutlu Devletin Sigortası Millettir..

Hak-İş Genel Başkan Yardımcısı ve Özçelik-İş Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmenci: “BU SOYLU TOPRAKLARIN VE BU KUTLU DEVLETİN SİGORTASI MİLLETTİR

Bu Soylu Toprakların ve Bu Kutlu Devletin Sigortası Millettir..

Gündem   A+a-

 Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Özçelik-İş Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmenci, “15 Temmuz hain darbe ve işgal girişimi bizlere bir kez daha göstermiştir ki, bu soylu toprakların, bu kutlu devletin sigortası ve garantisi, bu fedakar millettir. Milletimizin o günkü direnişi ve dirilişi, tüm dünya milletlerine örnek olacak bir duruştur” şeklinde açıklama yaptı.
 
Değirmenci, 15 Temmuz hain darbe ve işgal girişiminin üçüncü yıldönümü ve ‘15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ dolayısıyla yazılı bir açıklamada bulundu.
 
15 Temmuz’un sadece bir darbe kalkışması olmadığını, aynı zamanda bir işgal girişimi olduğuna dikkat çeken Değirmenci, “Dünyanın hiçbir ülkesi böylesi bir ihanete, böylesi alçak bir düşmanlığa maruz kalmamıştır. Bizim silahlarımızı bizlere yani bu ülkenin evlatlarına doğrultan hastalıklı zihniyet, vatanımızı işgal ederek, Türkiye’yi uluslararası karanlık güçlerin oyuncağı ve piyonu haline dönüştürecekti. Hamdolsun ki, milletimizin yüzyıllardır damarlarında taşıdığı o asil kan, bağımsızlığımızın kirli ellerde lekelenmesine izin vermemiştir. O gece, FETÖ’ye ve onların üst akıllarına karşı, bir bağımsızlık mücadelesi verilmiştir. Türkiye düşmanlarına hayatları boyunca unutamayacakları sağlam bir ders verilmiştir” ifadelerini kullandı.
 
“Bu vatan kolay kazanılmadı sözü 15 Temmuz’da bir kez daha vücut bulmuştur” diyen Değirmenci, “Nice canlarımız kanlarıyla bu toprakları yine sulamıştır. Tıpkı yüzyıl önce Kurtuluş Savaşındaki gibi geri dönmeyi düşünmeyen yiğitlerimiz, bir gül bahçesine girer gibi şehit olmuşlardır. O dökülen kanlar, bu ülkenin topraklarının kutsallığına kutsallık katmıştır. Bu vesileyle şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize sonsuz minnettarlığımızı sunuyorum” dedi.
 
“BU VATAN SAHİPSİZ DEĞİLDİR”
15 Temmuz’daki milletimizin direnişiyle birlikte tüm dünyanın Türkiye üzerindeki emellerini, hedeflerini ve tuzaklarını bir kez daha gözden geçirmek zorunda kaldığını kaydeden Genel Başkan Değirmenci, “Şairin dediği gibi âlemde şer bitmez, bizde er tükenmez. Karanlık odaklar yazdıkları senaryoyu istedikleri kadar oynasınlar. Bu ülkeye göz dikenlerin gözünü oyacak bir Hak-İş ve Özçelik-İş yılmaz bir nefer olarak milletin yanındadır. Nasıl ki o gece ve sonrasında bu ülkenin yerli ve milli kurumları olarak, hainlere geçit vermediysek, yine hainlere karşı nöbette ve uyanık olduğumuzu herkes bilsin. O nedenle bu vatan sahipsiz, bu millet kimsesiz değildir” diye konuştu.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş