Skip Navigation Links

15 Temmuz Kahramanları MKÜ Araştırma Hastanesi'nde Anıldı

15 Temmuz Kahramanları MKÜ Araştırma Hastanesi'nde Anıldı

15 Temmuz Kahramanları MKÜ Araştırma Hastanesi'nde  Anıldı

Gündem   A+a-

 Hatay Mustafa Kemal Üniversite Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında 15 Temmuz Şehitleri Anma programı düzenlendi.
Etkinlik kapsamında ilk olarak hastane çalışanları tarafından Aysel Sabuncu Poliklinik Binasının çatısında “15 Temmuz Unutmadık HMKÜ“ yazısı oluşturuldu. Oluşturulan koreografi sonrası hastane binası içerisinde programa devam edildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Rektör Prof. Dr. Hasan Kaya bir konuşma gerçekleştirdi.
Rektör Kaya, 15 Temmuz’un unutulmaması için bu gibi etkinliklerin sürekli yapılması gerektiği söyleyerek: “Bütün darbe girişimlerinde emperyalist güçlerin etkisi bulunmaktadır. Bunu 12 Eylül, 27 Mayıs gibi darbe girişimlerinde de rahatlıkla görmekteyiz. 15 Temmuz hadisesi bunlardan çok farklı bir olaydır. Türkiye’nin kazanmış olduğu ivme, milli gelirinin yükseliyor olması bazı kesimleri rahatsız etmiştir. Türk Milleti hangi kesimden olursa olsun birlik olarak darbe girişiminin karşısında durdu. Bu olay bize demokrasinin önemini bir kez daha göstermiş oldu. Birlik beraberlik içinde işimizi doğru yaparak ülkemizin kalkınmasını sağlamamız gerekmektedir.” dedi.
Program, Rektör Prof. Dr. Hasan Kaya’nın konuşmasının ardından günün anlamıyla ilgili okunan şiirlerle devam etti. Okunan sela ve 15 Temmuz’un kahraman şehitleri için edilen duanın ardından program sona erdi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet