Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

SGK 3. Yaşını Kutluyor

SGK Hatay İl Müdürü Mehmet Zülfi Camkurt; 'Sorunların Çözümü Açısından Her Zaman Duyarlı Çalıştık' diye konuştu.

Ekonomi   A+a-

SGK Hatay İl Müdürü Mehmet Zülfi Camkurt; “Sorunların Çözümü Açısından Her Zaman Duyarlı Çalıştık” diye konuştu.
Bu yıl, 11–17 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Sosyal Güvenlik Haftası kapsamında, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Mehmet Zülfi Camkurt, beraberindeki kurum yöneticileriyle beraber, Hatay Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO) İskenderun Temsilciliğini ziyaret etti.
Ziyaretten dolayı memnun olduklarını dile getiren Hatay SMMMO İskenderun Şube Başkan Yardımcısı Alaaddin Özbülbül; “Sosyal Güvenlik Haftası’nın tüm SGK ekiplerine kutlu olmasını temenni ediyorum. İl Müdürümüz bizleri onurlandırıp bu anlamlı günde bizlerle birlikte oldular. Onlara çok teşekkür ediyoruz ” dedi.
Sosyal Güvenlik Kurumu Hatay İl Müdürü Mehmet Zülfi Camkurt ise, amaçlarının Sosyal Güvenlik Kurumu ile çalışma alanlarını, vatandaşlara tanıtarak, bilgilenmelerini sağlamak olduğunu belirtti Camkurt; “Bu güne kadar sorunların çözümü açısından, çok duyarlı bir şekilde, her zaman çalıştık. Bundan sonra da bu şekilde çalışacağız. Biz kendimize güveniyoruz. Bildiğiniz gibi Sosyal Güvenlik Kurumumuz SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığının birleşiminden oluştu ve 2006 yılında kuruldu. Biz bugün 3. yaşımızı kutluyoruz ” diye konuştu.
Konuşmaların ardından Hatay SMMMO İskenderun Şube Başkan Yardımcısı Alaaddin Özbülbül tarafından Sosyal Güvenlik Kurumu Hatay İl Müdürü Mehmet Zülfi Camkurt’a plaket takdiminde bulunuldu.
SGK Etkinlikleri Kapsamında Resim Yarışması Yapıldı!
Öte yandan Sosyal Güvenlik haftası dolayısıyla SGK İskenderun Şubesinde de bir basın toplantısı düzenleyen Hatay İl Müdürü Mehmet Zülfi Camkurt, etkinlikler kapsamında yapılan Resim Yarışmasında birinci gelen Dörtyol Mehmet Akif İlköğretim Okulu 8. Sınıf Öğrencisine de hediyelerini verdi. Toplantıda, resim yarışmasında birinci gelen öğrenciye hediyesini vermek üzere toplantı düzenlediklerini dile getiren Camkurt; “Sosyal Güvenlik haftasını, normalde 7–13 Nisan tarihleri arasında kutlardık. Fakat bu sene 11–17 Mayıs tarihleri arasında kutlamaya başladık. Bu tarihler arasındaki hafta kapsamında pek çok etkinliğimiz de oluyor. Bunların arasında resim yarışmaları, ağaç dikimi, huzur evi ziyaretleri, futbol müsabakaları da yer almaktadır. Bu sebeple yapılan Resim yarışmasında birinci gelen Dörtyol Mehmet Akif İlköğretim Okulu 8. Sınıf Öğrencisi olan Nur Betül Yavuz’a hediyelerini vermekten dolayı mutluyuz. Umarım hayatında çok daha başarılı olur” şeklinde konuştu.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar