Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Satranç Turnuvasında Dereceye Girenlere Ödül

'5 Temmuz Kültür, Sanat ve Turizm Festivali' etkinlikleri kapsamında satranç turnuvası düzenlendi.

Satranç Turnuvasında Dereceye Girenlere Ödül

İskenderun   A+a-

 "5 Temmuz Kültür, Sanat ve Turizm Festivali" etkinlikleri kapsamında satranç turnuvası düzenlendi.
İskenderun Teknik Üniversitesinde düzenlenen satranç turnuvası sonucunda dereceye giren sporculara ödülleri İSTE’de düzenlenen törenle verildi.
Ödül törenin açılış konuşmasını yapan Türkiye Satranç Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Sultan Daban ise İskenderun’da böylesine anlamlı bir turnuvanın gerçekleşmesinden dolayı büyük bir memnuniyet duyduklarını belirterek spora ve sporcuya desteklerinden dolayı Başkan Fatih Tosyalı’ya teşekkür etti.
Düzenlenen ödül töreninde bir konuşma yapan İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” Türkiye Satranç federasyonu ile düzenlediğimiz satranç turnuvası yoğun ilgi gördü. Göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar birçok sportif etkinlik düzenledik. Turnuvaya il dışından da katılım oldu. Bu turnuvanın düzenlenmesinde Türkiye Satranç Federasyonu ile İskenderun Teknik Üniversitemize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum ”dedi.
İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörü Türkay Dereli ise satranç turnuvası sonucunda dereceye giren sporcuları tebrik ederek başarılarının devamını diledi.
Yapılan konuşmaların ardından farklı yaş gruplarında düzenlenen satranç turnuvasında dereceye girenlere ödülleri verildi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar