Skip Navigation Links

Site ve Apartmanlara 7/24 Kıdem Farkı..

Site ve Apartmanlara 7/24 Kıdem Farkı..

Site ve Apartmanlara 7/24 Kıdem Farkı.. Web
TV

Gündem   A+a-

 Değişen dünyada ihtiyaçlar da çeşitleniyor. Modern hayatın toplu yaşam alanlarında ihtiyacı hissedilen en önemli unsurlardan birisi de profesyonel yönetim.
Profesyonel yönetimin sunduğu imkanlar, konfor ve kolaylıklar ise site ve apartman sakinlerinin hayatını kolaylaştırıyor.
Hatay’ın İskenderun ilçesinde hizmete giren Kıdem Site Yönetimi de sektöre hızlı bir giriş yaparak, 7/24 hizmet vermeye başladı.
Apartmanlarda ve sitelerde ortaya çıkan arıza veya sorunların giderilmesinde hızlı ve pratik çözümler üreten Kıdem Site Yönetimi, kira gibi aidat ödemeye de son veriyor. Uygun miktarda aidat belirleyen Kıdem Site Yönetimi, apartman ve sitelere iki ay deneme süresi vererek, memnun kalınması halinde sözleşme yapıyor.
Birlikte yaşamanın zorlukları, komşuluk ilişkilerinde çıkan sorunların bertaraf edilmesi, mutlu ve huzurlu bir yaşam için gerekli olan profesyonel yönetim sistemi, Kıdem Site Yönetimi Sahipleri Mehmet Demirci ve Bircan Demirci çifti tarafından planlanarak hayata geçiriliyor.
Asansör, su, elektrik gibi anlık gelişen arızalara 7 gün 24 saat müdahele edebilecek sistem ve ekipmanı oluşturan Kıdem Site Yönetimi, ilkleri başarmak için güçlü bir ekiple yola çıktı.
Kıdem Site Yönetimi Mehmet Demirci’ye 03266132731 veya 05321692731 nolu telefon numaralarından ulaşarak site ve apartman yönetimi konularında profesyonel destek alabilirsiniz.
 
 
 
Site ve Apartmanlara 7/24 Kıdem Farkı..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet