Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

CHP’li Vekiller Reyhanlı’da

CHP’li Vekiller Reyhanlı’da

CHP’li Vekiller Reyhanlı’daWeb
TV

Gündem   A+a-

 Patlama sonrası iki kişinin öldüğü bir kişinin de yaralandığı olayı duyar duymaz Reyhanlı’ya intikal eden CHP Hatay Milletvekilleri Suzan Şahin ve Serkan Topal da, yaptıkları inceleme ve aldıkları bilgilerin ardından kamuoyuna açıklamalarda bulundular.
Milletvekili Topal; “Reyhanlı’dayız, araçta bomba patlamış, 2 ölü 1 yaralı var. Reyhanlı Kaymakamlığındayız şu anda. Sayın Kaymakamımız, Valimiz, Garnizon Komutanımız ve Emniyet Müdürümüzle bir toplantı yaptık. Detaylı bir şekilde araştırılıyor.
Hepimizin teröre karşı Tek Yürek durmamız gerektiğini bir kez daha ifade ediyoruz. Sorumluların bir an önce bulunmasını istiyoruz. Yetkililerimiz detaylı şekilde araştırma yapıyorlar. Bu üçüncü olay, bu konuda çok üzgünüz, dileriz bir daha yaşanmasın. Terör nereden gelirse gelsin terörü şiddetle lanetliyoruz, kınıyoruz. Hepimiz Tek Yürek teröre karşı olacağız. Terörle mücadele noktasında devletimizin milletimizin yanındayız” diye konuştu.
Şahin; “Gerekli Araştırmalar Yapılıyor”
CHP Milletvekili Suzan Şahin ise; “Yetililer ciddi incelemelerde bulunuyorlar. Genel tahminlere göre plastik korunaklı bir bomba düzeneği kurulmuş. Saatli ya da uzaktan kumanda sistemi kurulmadan önce kazara patladı kanısı var. Araştırmalar devam ediyor. Bu plaka İskenderun’a kayıtlı 2017’den beri Hatay sınırları ve Reyhanlı sınırları içerisinde günlük hayatta olan bir Suriyeliye ait, dışarıdan gelme değil. Kime ait olduğu biliniyor, bağlantıları noktasında gerekli araştırmalar yapılıyor. Gerekli tedbirleri alacaklar.
Reyhanlı halkına bir kez daha geçmiş olsun diyoruz ve terörü lanetliyoruz. Bir an önce bunun bağlantısının bulunmasını diliyoruz. Bunun takipçisi olacağımızı Reyhanlı halkına söylüyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi olarak daima takipçisi olacağız. Biz şehrimizde barış, huzur ve güvenliği istiyoruz. Sabırla, itidalle hiç kimsenin huzurumuzu bozmasın da izin vermeyeceğiz” dedi.
CHP’li Vekiller Reyhanlı’da videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş