Skip Navigation Links

TOKİ Deyip Geçmeyin! Ev Almayan Pişman Olacak…

TOKİ’de Yaşam Yakında Başlıyor…

TOKİ Deyip Geçmeyin! Ev Almayan Pişman Olacak…Web
TV

Gündem   A+a-

 İskenderun’da 2016 yılında temeli atılan TOKİ Düğünyurdu konutlarında sona gelindi. Kısa sürede büyük bir talep patlamasıyla büyük ilgi gören TOKİ konutlarında konutların tüm ince işleri de tamamlandı ve çevre düzenlemesi ile sosyal donatıların çalışmaları da son aşamaya geldi.
Büyük bir heyecanla oturacakları gün için heyecanlanan vatandaşlar için TOKİ konutlarında incelemelerde bulunduk, Proje Müdürü İnşaat Mühendisi Onur Baştaş’tan bilgi aldık.
Havası, suyu, manzarası, imalat kalitesi, sağlamlığı ve sosyal donatılarıyla muhteşem bir yaşam alanı haline gelen TOKİ İskenderun konutlarında kullanılan malzemelerin kalitesi ise oldukça önemli.
TOKİ’den konut alanların en çok merak ettiği konulardan birkaçına da açıklık getirmek gerekirse, banyolarda duş tekneleri var ama duşa kabinler ve vestiyerler konut sahipleri tarafından konulacak.
Görüntülü diyafon sistemi mevcut olan binalarda, doğal gaz olmadığı için katı yakıtla çalışan kalorifer sistemi de son teknolojiyle donatılmış durumda.
TOKİ Düğünyurdu konutlarına ulaşımla ilgili ise otobandan bağlantı yolu açılması gündemde ve alternatif yolların açılması belediyenin sorumluluğunda.
İlköğretim ve Lise okul binalarının bittiği, sağlık hizmetlerini verecek binanın da hazır olduğu, sadece çevre düzenlemelerinin ardından insanların yaşamaya başlamasıyla birlikte cıvıl cıvıl bir yaşam alanı haline gelecek olan TOKİ İskenderun Düğünyurdu konutları, tertemiz havası, doyumsuz manzarasıyla şimdiden cazibe merkezi haline geldi.
Mutlu, huzurlu yaşam alanlarının en ince ayrıntısına kadar tasarlandığı ve uygulamada da aynı özenin gösterildiği TOKİ konutlarında, 3-4 ay içerisinde yaşam başlayacak, çocuk sesleri oyun alanlarında yükselecek.
TOKİ İskenderun Proje Müdürü İnşaat Mühendisi Onur Baştaş yaptığı açıklamada, konutlarda hiçbir eksiğin kalmadığı, her şeyin en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğü yaşam alanları oluşturduklarını belirterek, tüm konut sahiplerinin mutlu ve huzurlu olacağı bir yaşam sunmak için çalışmalarının son aşamaya geldiğini söyledi.
TOKİ’nin örnek dairelerinde yapılan vestiyer bölümünün sadece ‘uygulamada yer belirtme’ amacını taşıdığını belirten Onur Baştaş, dairelerde vestiyer yeri bulunmaması nedeniyle bazı şikayetlerle karşı karşıya kaldıklarını ifade etti ve sadece örnek bir yaşam alanı olarak düzenledikleri dairelerde vestiyer yeri olarak kullanılabilecek alanı örnek dairelerde göstermek istediklerini söyledi.
Konut imalatı ile çevre düzenlemelerinde her türlü ayrıntıyı dikkate aldıklarını belirten Onur Baştaş, İskenderun TOKİ’de konut alan vatandaşların çok şanslı olduklarına vurgu yaptı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
TOKİ Deyip Geçmeyin! Ev Almayan Pişman Olacak… videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
İnsaf Sultanoğlu 3 Temmuz 2019 Çarşamba
Evim var ama oradan ev satın alabilirmiyim
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet