Skip Navigation Links

Yollarda Kaybolmayın, Sunny Navigasyon Alın..

Teknoloji Güneşi Sunny'nin Hatay Bölge Distribütörü Öncü Elektronik, ekip olarak teknoloji meraklılarının hizmetine koşuyor.

Ekonomi   A+a-

Teknoloji Güneşi Sunny’nin Hatay Bölge Distribütörü Öncü Elektronik, ekip olarak teknoloji meraklılarının hizmetine koşuyor.
 
 
Son yılların en büyük teknoloji atağı navigasyon cihazlarının satış noktalarını oluşturmaya devam eden İskenderun Pınarbaşı Caddesi üzerinde hizmet veren Öncü Elektronik, yollarda kaybolmanın tarih olduğu bir dönem için çalışma yürütüyor.
 
 
Son yıllarda yolda kalma, kaybolma riskini ortadan kaldıran navigasyon cihazları çok önemli bir görevi yerine getiriyor. Dünyanın en gelişmiş navigasyon cihazlarını üreten Sunny, onlarca işlevi olan cihazların tanıtımını yapmağa devam ediyor.
Gidilecek adresi kaydettikten sonra her türlü komutu sürücüye veren navigasyon cihazları, en kasa sürede gidelecek yere en güvenli şekilde gidilmesine imkan tanıyor.
Sadece adres bulmaya değil aynı zamanda müzik ve görüntülü her türlü klip ve film izlemeye de yarayan navigasyon cihazı, Sunny bayilerinde satılıyor.
Sunny Hatay Bölge Distribütörü Öncü Elektronik Pazarlama Müdürü Kadir Dağ, son yıllarda büyük ilgi gören navigasyon cihazlarına daha rahat ulaşımı sağlamak amacıyla merkezler kurmaya devam ettiklerini söyledi.
 
 
 
8. Gün Haber’e bilgiler veren Sunny Hatay Bölge Distribütörü Öncü Elektronik Pazarlama Müdürü Kadir Dağ, Navigasyon cihazı kısaca bize adres tarif eden bir cihazdır. Gidebileceğimiz bir adresi veya konaklamak istediğimiz bir otelin tüm seçeneklerini bize sunan bir cihaz. Bunun için ekstra bir uydu bağlantısı gerek yoktur. Kendisi veri için GPRS’ e otomatik olarak bağlanıyor, veriyi alıyor ve bu veriyi bize iletiyor. Sesli olarak arabada giderken sağa dön sola dön komutlarıyla bizi gideceğimiz adreslere yönlendiren bir cihazdır. Bunun içerisinde FM moderatörlü olanlar var, bluetooth lu olanlar var. Fm moderatörlü navigasyon cihazlarında yolda giderken herhangi bir müziğe bağlı kalmak için flash belleğinize ve ya hafıza kartınızı doldurduğunuz zaman istediğiniz film ve ya müziği dinleyip izleyebileceğiniz bir cihazdır. Cihazlarımızın fiyatı 177 liradan 297 lira aralığında değişiyor. Sunny mağazalarından birinci noktamız zemin katta Apple Canon AVM nin içerisindeyiz, ikinci noktamız Pınarbaşı Caddesinde ÖNCÜ Elektronik, Hatay’da üçüncü noktamız Dörtyol’”da Hakan Elektronik.” Dedi.
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet