Skip Navigation Links

Atakaş'a Sonsuz Güven

Ticaret, turizm başta olmak üzere birçok konuda oluşturulan güç birliği ile iş dünyasına önemli çalışmalarıyla katkıda bulunan İSSİAD'da başkan yenide

Ekonomi   A+a-

Türkiye ve bölge ekonomisinin kalkınmasına hizmet eden İskenderun Sanayici ve İşadamları Derneği, genel kurulunu gerçekleştirdi. Ticaret, turizm başta olmak üzere birçok konuda oluşturulan güç birliği ile iş dünyasına önemli çalışmalarıyla katkıda bulunan İSSİAD’da başkan yeniden Recep Atakaş oldu.
Tek listenin çıkartıldığı genel kurulda, girişimcilik, üretim ve kalite anlamında lider olan Atakaş Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Recep Atakaş başkanlığa yeniden seçilirken, Mehmet Akıncı (Başkan Vekili), Sezai Boncuk(Başkan Vekili), Vefik Çelik (Muhasip), İlhan Binbay (Üye), Ali Zontur (Üye), Mustafa Baştuğ (Üye) Yönetim Kurulunu oluşturan isimler oldular.
Dernek binasında yapılan genel kurulda divan üyeliklerine Müfit Tennioğlu, Mehmet Yüksekgönül ve Mişel Aygün getirilirken, 77 üyeden çoğunun katıldığı seçimde, Yönetim ve Denetim Kurullarının raporları, bilânço, gelir-gider cetvelleri okunarak ibrası yapıldı ve oylamaya sunularak üyelerin tamamı tarafından kabul edildi. 2009 yılı tahmini gelir ve gider bütçelerinin de görüşülerek karara bağlanmasının ardından gerçekleştirilen seçimde Recep Atakaş başkanlığında, yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:
ASIL ÜYELER: Recep Atakaş(Başkan), Mehmet Akıncı (Başkan Vekili), Sezai Boncuk(Başkan Vekili), Vefik Çelik (Muhasip), İlhan Binbay (Üye), Ali Zontur (Üye), Mustafa Baştuğ (Üye)
YEDEK ÜYELER: Müfit Tennioğlu, Mişel Aygün,Suphi Şaşati, Tevfik Öz, Erdem Ünlüçetinkaya, Nuri Üysen, Sabahattin Tağal
Doğu Akdeniz Sanayici ve İşadamları Dernekleri Federasyonu üyeliğine ise, Recep Atakaş, Fuat Tosyalı, Vefik Çelik, Mehmet Akıncı, Ali Zontur, Sezai Boncuk getirilirken, Onur Kurulu üyelikleri ise şu isimlerden oluştu:
ASIL ÜYELER: Ali Dündar Çetin, Hakkı Aykut, Mehmet Yıldırım,
Yedek üyeler: Kenan Atasoy, Veysel Patlar, Mehmet Uygun
Denetim Kurulu Üyeleri:
ASIL ÜYELER: Mahir Ünal, Mehmet Yüksekgönül, Cevri Toklucu
YEDEK ÜYELER: Tevfik Öz, Yaşar Diken, Levent Özen
Genel Kurul sonrası bir konuşma yapan Başkan Atakaş, üyelere gösterdikleri yakın ilgiden dolayı teşekkür ederek, “Dernek yönetim kurulu olarak bu güne kadar yapılan ve bundan sonra yapılacak her türlü etkinliklere katılmaktayız. Bu nedenle derneğimize üye olan veya İskenderun’da yaşayan sanayici ve işadamları olarak, İskenderun’un yararına olacak her türlü teklif ve önerilere açığız. Bizleri aydınlatır, yol gösterir ve teklifler sunulursa çok seviniriz.” şeklinde konuştu.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet