Skip Navigation Links

Maşallah Selma Türkoğlu'na 4'ncü Üniversiteyi de Bitirdi

Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumları Müdürü Selma Türkoğlu, Eğitim için gerekirse 4 değil 5 Üniversite bitiririm.

Maşallah Selma Türkoğlu'na 4'ncü Üniversiteyi de Bitirdi

Eğitim   A+a-

İskenderun’da Eğitim, öğretim, İş kadınlığı ve yöneticiliğin yana sıra tahsil hayatına da büyük önem veren Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumları müdürü Selma Türkoğlu, okumanın yaşı yok diyerek 4. Üniversiteyi de başarı ile tamamlayarak, bir kez daha kep atmanın heyecanını yaşadı.
 
Adana Çukurova Üniversitesi Halkla İlişkiler, İşletme Bölümü ardından Çocuk Gelişimini tamamlayan Selma Türkoğlu, 2018-2019 Eğitim Öğretim yılında da Adana Çukurova Üniversitesi Yönetim Organizasyon Yüksek Lisansını da alarak, bir kez daha bu onuru yaşadı. Arkadaşları ile birlikte sınıfta öğrencilik günleri anısını hep birlikte fotoğraf çektiren ve objektiflere daha bitmedi, Bu sıralarda daha okuyacağım dercesine Eğitim, Eğitim, Eğitim diyen kentimizin başarılı iş kadını Selma Türkoğlu, Üniversite’de kazandıkları, Eğitim ve öğretim bilgilerinin yanı sıra 30 yıla yakın meslek hayatındaki tecrübeleri birleştirip genç ve dinamik kadrosunu da bir orkestra şefi gibi yönetince pırıl pırıl öğrenciler Pamuk Okul Öncesi Eğitim kurumlarında geleceğe güvenle yetişiyor.
 
Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumları müdürü Selma Türkoğlu, öğrencilerin yaşayarak, görerek ve anı hissederek öğrenmesi gerektiği bilinci ile hareket ettiklerini belirterek öğrencileri geleceğe hazırladıklarını söylüyor. İskenderun’da Okul öncesi Eğitim de adeta bir marka olan ve sürekli yenilikçi anlayışı benimseyen Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumlarında, gerek eğitimde kullanılan materyaller, gerekse eğitim kadrosunun öğrencilere olan yakın ilgi alakası, eğitimin kalitesinin artmasında önemli rol oynuyor. Bu etkenlerin oluşmasında tüm zorluklara, sıkıntılara rağmen yılmadan çalışan, çabalayan azim ve gayretle geleceğin teminatı olan öğrencileri sağlam temeller üzerine yetişmesi için çaba sarf eden Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumları müdürü Selma Türkoğlu, Eğitimde kalitenin artması için ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduklarını ,gerekirse 4 değil, beş üniversite okuyabileceğini o azim ve gayretin kendisinde olduğunu sözlerine eklemesi, Başarılı İş kadını Türkoğlu’nun bu işi ne kadar ciddiye aldığını ve insana ne kadar değer verdiğini göstermektedir. Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumu müdürü Selma Türkoğlu ve Pamuk Ailesine yeni eğitim öğretim hayatında da başarılı çalışmalar diliyoruz.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet