Skip Navigation Links

Barbaros’un Prenseslerinin Mezuniyet Gururu

İskenderun Barbaros Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Barbaros’un Prenseslerinin Mezuniyet Gururu

Eğitim   A+a-

öğrencilerinin bilgi ve donanım bakımından tam ve eksiksiz yetişmesi ve bu şekilde hayata atılması için bir çok proje gerçekleştirdi.
Başarılı geçen eğitim öğretim yılının sonunda mezun olan öğrenciler, mesleki ve teknik olarak, özgüveni yüksek bir şekilde lise yaşamlarını bitirdiler.
 
Okul bünyesinde bir çok bölümden mezun olan öğrenciler, meslek edinmiş ve hayata hazır bir şekilde geleceğe yelken açtılar.
Okul idaresi ve öğretmenlerin de katıldığı güzel bir geceyle yeni ufuklara yelken açan İskenderun Barbaros Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi mezunları, dört yıl boyunca iyi ve kötü günde beraber oldukları okul idaresi, öğretmenler ve arkadaşlarıyla vedalaştılar.
 
Birer prenses gibi geceye hazırlanan mezunlar, gece boyunca doyasıya eğlenirken, okul idaresi ve öğretmenleri de birlikte eğlendi.
Okulun en çalışkan mezunları ile en haylaz mezunlarının sahneye davet edilerek duygularını paylaştıkları anlarda herkes gülme krizine girdi.
 
Neşe dolu, eğlenceli ve gecenin geç saatlerinde veda vakti geldiğinde hüzünle gururu birlikte yaşatan gecenin en güzel yanı ise unutulmayacak anılar biriktirmiş bir sürü insanın geleceğe emin adımlarla ilerlemesi oldu.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet