Skip Navigation Links

Marka Tutkunlarının Dikkatine!!!

Dünya'nın En Saygın Markaları Büyüyen Ve Gelişen İskenderun Ekonomisinin Farkında Olarak Yatırım Yapmayı Sürdürüyorlar.

Ekonomi   A+a-

Abercrombie, Armani Jeans, Vingi, Paul Frank, Emily The Strang, Tiger, Throat Eagle, Tommy Hilfiger Denim, 2011 yılı modasını yakından izleyenler için bol çeşitleriyle İskenderun Belediyesi Sosyal Tesisleri (Doğan Gazinosu) karşısındak mağazalarında marka tutkunlarını bekliyor.

Bayrama özel yüzde 20 indirim imkanı da bulunan mağazalarda, bol çeşit ve Türkiye’nin her yerinde uygulanan sabit fiyat garantisiyle almak mümkün.


Marka Tutkunlarının Dikkatine!!!
Dünya’nın En Saygın Markaları Büyüyen Ve Gelişen İskenderun Ekonomisinin Farkında Olarak Yatırım Yapmayı Sürdürüyorlar.
Yılar öncesinin alışkanlıkları bir bir yok oluyor ve marka tutkunlarının büyük şehirlere gitme zorunluluğu bölge yatırımcılarının markaları İskenderun’a getirmesiyle son buldu. MAB Tekstil’in, “Abercrombie, Armani Jeans, Vingi, Paul Frank, Emily The Strang, Tiger, Throat Eagle, Tommy Hilfiger Denim” gibi dünya markalarını marka tutkunlarıyla buluşturması büyük bir şans olarak nitelendiriliyor.


Abercrombie, Armani Jeans, Vingi, Paul Frank, Emily The Strang, Tiger, Throat Eagle, Tommy Hilfiger Denim markalarının sadece MAB Tekstil’de bulunduğunu ifade eden şirket yetkilileri, 2011 yılı modasının sabit fiyat garantili ve yüzde 20 indirim imkanıyla satışa sunulduğuna dikkat çektiler.
İskenderun Sahil Şeridinde Marka Mağazaların Sunduğu Türkiye Geneli İle Aynı Fiyat Garantili Satışları Marka Tutkunlarını Cezp Etmeğe Yetiyor.


İskenderun Sahil Şeridi Belediye Sosyal Tesisi ( Doğan Gazinosu) Karşısında Hizmet Veren MAB Tekstil, Dünyaca Ünlü Markaları Mağazalarında Marka Tutkunlarıyla Buluşturuyor.
Kurban Bayramı Öncesi Tüm Markalarda Yüzde 20 İndirimli Satışlara Başlayan MAB Tekstil, Büyük İlgi Görüyor.


Birbirinden Şık Ve Kaliteli, Modayı Takip Edenlerin Birinci Adresi Olmayı Başaran MAB Tekstil’in Abercrombie, Armani Jeans, Vingi, Paul Frank, Emily The Strang, Tiger, Throat Eagle, Tommy Hilfiger Denim, 2011 yılı modasını yakından izleyenler için bol çeşitleriyle larka tutkunlarını bekliyor. 


 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet