Skip Navigation Links

Kırıkhan’da Yüzme Kursu Kayıtları Başladı

Kırıkhan Belediye spor Kulübü bünyesinde yapılan faaliyetler

 Kırıkhan’da Yüzme Kursu Kayıtları Başladı

Gündem   A+a-

Kırıkhan Belediye spor Kulübü bünyesinde yapılan faaliyetler kapsamında Kırıkhan tarihinde ilk kez 06 – 12 yaş gurubu yüzme kursları açıldı.
06-12 yaş gurubu yüzme kursu kayıtları 17 Haziran 2019 tarihi itibariyle başladı. Kayıtlar 09. 00 – 19.00 saatleri arasında Kurtlusoğuksu yüzme havuzunda yapılacağı belirtildi.
Konuyla ilgili açıklama yapan Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz; “ Güzel Kırıkhan’ımız büyük cevherler barındıran bir ilçedir. Baktığımız zaman Karate branşında Avrasya şampiyonu, 2. Ve 3.’leri çıkartmışız ve 13 yavrumuzu Milli sporcu yapmış bulunmaktayız. Hedefimiz Olimpiyat şampiyonları çıkartmaktır.
Ayrıca Futbol, Voleybol gibi çeşitli dallarda kurslar açarak gençlerimizin hizmetine sunduk.
Spor alanında şuan ki aşamamız ise Kurtlusoğuksu mahallemiz de hizmete sunduğumuz yüzme havuzunda yüzme kurslarını 17 Haziran tarihi itibariyle başlatmış bulunmaktayız.
Memleketimin güzel insanları, değerli hemşerilerim; Globelleşen dünyada, internet çağını yaşadığımız bu devirde çocuklarımızı ve gençlerimizi kötü alışkanlıklardan kurtarmamız gerekiyor. Belediye olarak bizler bu konuda üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yerine getiriyoruz. Ancak çocuklarımızın, gençlerimizin dolayısıyla da Ülkemizin geleceği için temeli sağlam gençler yetiştirmemiz lazım. Bunun içinde ailelerimizle, eğitim kurumlarımızla STK temsilcilerimiz, iş adamlarımızla kısaca toplumumuzun her kesimi ile el ele verdiğimiz takdirde Allah’ın (c.c.) izniyle kötü alışkanlıklardan uzak, temeli sağlam nesil yetiştirmiş oluruz.
Bu vesile ile bütün hemşerilerimizin yüzme kurslarına ve diğer spor dallarında açılan kurslara önem verip çocuklarımızı ve gençlerimizi teşvik etmelerini önemle rica ediyorum. Yüzme kurslarımız hayırlı olsun” dedi.
 
 

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet