Skip Navigation Links

Tüm Ürünlerde En İyi Fiyatlar Gold'ta

'Tüm ürünlerde en iyi fiyat garantisi' ile 'şimdi al Eylül'de öde' kampanyalarıyla teknoloji meraklılarını İskenderun'da ki iki mağazasına çeken Gold

Ekonomi   A+a-

“Tüm ürünlerde en iyi fiyat garantisi” ile “şimdi al Eylül’de öde” kampanyalarıyla teknoloji meraklılarını İskenderun’da ki iki mağazasına çeken Gold Computer güven veriyor.. İskenderun’da Gold Computer’in iki mağazasıyla hizmet veren Zervent ailesi, “2010 yılı en iyi iş geliştirme” plaketine layık görüldü.


Tüm Ürünlerde En İyi Fiyatlar Gold’ta
Tüm dünyada teknolojiye olan ilgi her geçen gün artarken, yoğun talebi karşılamak üzere hizmet veren teknoloji marketler arasında dikkat çeken Gold Computer, İskenderun’da iki mağazasıyla güven veriyor.


İskenderun’da Gold Computer’in iki mağazasıyla hizmet veren Zervent ailesi, “2010 yılı en iyi iş geliştirme” plaketine layık görüldü.


İskenderun’un saygın ve sevilen bir ailesi olmaları, mağazalarında deneyimli personelleriyle hizmet veriyor olmaları ve tüm teknoloji marketler karşısında çok iyi rekabet imkanı bulmaları nedeniyle başarı çıtalarını yükselten Gold Computer’in iki mağazasının da sahibi olan Zervent ailesi, bölgede teknolojiye sahip olmanın daha da kolaylaşması için sürekli kendini yeniliyor.
İskenderun Şehit Pamir Caddesi ve Prime Mall mağazalarında tüm ürünlerde “En iyi fiyat garantisi” sloganıyla yola çıkan Gold, aynı zamanda “Şimdi al Eylül’de öde” kampanyasıyla da teknoloji meraklılarının akınına uğruyor.


Teknoloji marketler arasındaki rekabetin son zamanlarda kızışmasıyla müşterilerine çeşitli kolaylıklar sunan Gold’un müşteri odaklı politikasını çok beğendiklerini söyleyen teknoloji meraklıları, aynı ürüne daha fazla para vermek yerine, kampanyaları takip ettiklerini ve Gold’un kampanyalarının en cazip olanı olduğunu söylediler.


Gold Mağazaları’ndan alış-veriş yaptıktan sonra İskenderun’lu olmaları nedeniyle en yetkili isme rahat ulaşmanın ayrı bir güven kaynağı olduğuna dikkat çeken müşteriler, merkezleri büyük şehirlerde olup, yetkileri sınırlı müdürlerle mağazalarını idare eden teknoloji marketleri tercih etmediklerini söylediler.

 

 


 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet