Skip Navigation Links

Özel Çocuklarda da Karne Heyecanı

Karne heyecanını yaşayan çocuklar mutluluktan havaya uçtular. Karnenin tatil anlamına geldiğini çok iyi bilen tüm öğrenciler,

Özel Çocuklarda da Karne Heyecanı

Eğitim   A+a-

 okuldan çıkar çıkmaz tatilin keyfini çıkarmaya başladılar.
Hatay’ın Arsuz ilçesinde faaliyet gösteren Özel Gökmeydan Rehabilitasyon Merkezi de, öğrencilerine karnelerini vererek bu heyecanı yaşattılar.
 
Zihinsel engelli ve down sendromlu öğrencilerin ağırlıklı olarak eğitim gördüğü Özel Gökmeydan Rehabilitasyon Merkezi, öğrencilerine bu yıl içerisinde yaşattığı Luna Park ve tekne turu başta olmak üzere bir çok sürprizin yanına bir de karne sürprizi yaptı.
Özel Gökmeydan Rehabilitasyon Merkezi Kurucusu Tuğba Kara, tüm sağlıklı çocuklar gibi özel çocukların da karne almayı ve bu sevinci yaşamayı hak ettiğini belirterek, yıl boyu yaptıkları sürprizlere yaz aylarında devam edeceklerini ifade etti.
 
Özel çocukların da eğitiminin okuldan ibaret olmadığını belirten Tuğba Kara, “Özel çocuklarımız, sağlıklı çocuklarımızdan daha çok ilgiye ve sevgiye ihtiyaç duyarlar. Onlara özgüven aşılamak, sosyalleşmelerini sağlamak, bir çok konuda işe yaradıklarını onlara hissettirmek bizlerin önceliği. Yıl içerisinde yaptığımız tüm sürpriz etkinliklerimizin faydalı olduğunu düşünüyoruz. Özel çocuklarımız Luna Park’ta eğlenmenin nasıl bir şey olduğunu ilk kez tattıkları gibi, Denizde tekne turu yapmanın heyecanını da ilk kez tatmışlardı. Önümüzdeki yaz aylarında benzer etkinliklerimizle bir çok sürpriz planlamamız olacak” dedi.
 
Çeşitli figürlerle süslenen karnelerini alan öğrencilerin mutlulukları ise görülmeğe değerdi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet