Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Teşekkürler Naci Uyar…

Kapalı Spor Salonu Son Aşamaya Geldi

 Teşekkürler Naci Uyar…Web
TV

Arsuz   A+a-

 Teşekkürler Naci Uyar…
Kapalı Spor Salonu Son Aşamaya Geldi
Hatay’ın Arsuz ilçesi Gökmeydan ve Akçalı Mahalleleri’ne yaptırdığı okullarla büyük takdir toplayan Arsuz’lu İşadamı Naci Uyar’ın bir eseri daha bitmek üzere.
Bilindiği üzere Ayla Naci Uyar Anadolu Lisesi ve Kapalı Spor Salonu başta olmak üzere bir çok hayır işlerinde ön plana çıkan İşadamı Naci Uyar’ı teşvik eden Gökmeydan eski Belediye Başkanı Necim Bozkurt, bölgenin eksiklerinin giderilmesi için hayırseverleri teşvik etmeye devam ediyor.
Arsuz ilçesi Gökmeydan Mahallesi’nde faaliyet gösteren bölgenin en başarılı öğretim kurumlarından Ayla Naci Uyar Anadolu Lisesi’nin bahçesine yapılan Hatay Valiliği ile yatırımın yarı finansmanının İşadamı hayırsever Naci Uyar tarafından karşılanan Ayla Naci Uyar Anadolu Lisesi Kapalı Spor Salonu bitme aşamasına geldi.
Hatay Valisi Rahmi Doğan, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Gökmeydan eski Belediye Başkanı Necim Bozkurt’un çabaları, İşadamı Naci Uyar’ın katkılarıyla yapımında son aşamaya gelinen Ayla Naci Uyar Anadolu Lisesi Kapalı Spor Salonu, bölgede öğrenimlerini sürdüren sporcularda heyecan yarattı.
1000 metrekare alan üzerine kurulu Arsuz’da ilk olma özelliği bulunan Kapalı Spor Salonu’ndaki çalışmaları inceleyen Gökmeydan eski Belediye Başkanı ve AK Parti Arsuz Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt, Ayla Naci Uyar Anadolu Lisesi Müdürü Hülya Peköz’le birlikte müteahhit firma yetkilisinden bilgi aldılar.
Ayla Naci Uyar Anadolu Lisesi öğrencilerine yakında hizmet vermeye başlayacak kapalı spor salonu ve tüm eğitim yatırımlarından dolayı Arsuz’un gururu işadamı Naci Uyar’a teşekkür eden Gökmeydan eski Belediye Başkanı ve AK Parti Arsuz Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt, “Arsuz henüz yeni bir ilçe ve daha bir çok eksiği var. Bu eksiklerin giderilmesi için hayırseverlerimizin destekleri çok önemli. İlçemizin gururu başarılı işadamlarımızdan kıymetli dostum Naci Uyar bugüne kadar hangi taleple gittiysek bizi kırmayarak memleketi için her türlü katkıyı vermiştir. Çocuklarımızın olumsuz hava koşullarında spor yapabilecekleri bir kapalı spor salonuna kavuşmuş olmamız ise okullarımızın spordaki başarısını katlayacaktır. Naci Uyar dostumuza bu vesileyle çok teşekkür ediyoruz. “ dedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Teşekkürler Naci Uyar… videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar