Skip Navigation Links

Bunların Hepsini 1 Yılda Başardı!

Hatay’ın İskenderun ilçesinde eğitim öğretim faaliyetini sürdüren Emel Akçay İlkokulu’nun çehresi bir yılda değişti.

Bunların Hepsini 1 Yılda Başardı!Web
TV

Eğitim   A+a-

Emel Akçay İlkokulu’nun çehresini değiştiren Müdür İlhan Okan, çocuklara bir okuldan çok yaşam alanı, kültürel ve sosyal gelişimlerini sağlayacak bir ortam hazırladı.
Emel Akçay İlkokulu’nda nereye baksalar bir kültür mirasının fotoğraflarını, Türk Büyüklerini, ünlü düşünürleri, ünlü ozanları, neşeli resimleri gören çocukların da büyük bir gelişim gösterdiği bir ortam sunan Okul Müdürü İlhan Okan, okulun iç mekanlarında yaptığı değişikliklerle dersliklerde, öğretmenler odasında, kütüphane ve okuma salonunda, okulun bahçesi ve dış duvarlarında yaptığı düzenlemelerle büyük takdir topladı.
Hiçbir yardım ve destek olmaksızın onlarca işi başaran Okul Müdürü İlhan Okan, okulu sevdiren, mutlu çocuklarla güzel bir geleceğe yürüyen, düşünen ve sorgulayan çocuklarla dolu bir eğitim yuvasının mücadelesini vermiş.
Başarılı eğitimci İlhan Okan’ın yaratıcı kişiliği bunlarla da sınırlı kalmamış, okulun çeşitli etkinliklerinde de velilerin büyük takdirini kazanan sonuçlar elde etmiş.
Emel Akçay İlkokulu’nu bir ‘Arka Mahalle Okulu’ olmaktan kurtarıp, yepyeni bir vizyon kazandıran İlhan Okan’ı tebrik ediyor, tüm eğitim kurumu yöneticilerinin örnek almalarını temenni ediyoruz.
Bunların Hepsini 1 Yılda Başardı! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet