Skip Navigation Links

Birlikte güçlüyüz

Birlikte güçlüyüz

Birlikte güçlüyüz

Gündem   A+a-

 İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti (İGC) Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Cıncık ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile sabah kahvaltısında buluştu.
İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Misafir Salonu’nda tertip edilen kahvaltı programına katılan Kaymakam Yönden, İGC Yönetim Kurulu Üyeleri ile kent, bölge ve ülke gündemi hakkında samimi bir sohbet yaptı.
Kaymakam Yönden, mahalli basınımızın, bilgilendirme, bilinçlendirme ve farkındalık yaratma görevini üstlenerek, kamuoyu oluşmasına katkı sağlamasının yanı sıra, bölge halkının kültürel kimliğini korumak, haklarına sahip çıkmak, bölgeye saygın bir konum kazandırmak gibi önemli görev ve sorumlulukları da olduğu bilinciyle basın mensuplarımız ile bir araya gelmekten büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade ederek, İlçemizde ki genel durum hakkında fikir teatisinde bulundu.
Kaymakam Yönden’in vatandaşlarla her zaman çok güzel ve sıcak diyalog kurduğunu, bu nedenle çok sevildiğini belirten İGC Başkanı Veysel Cıncık, “Gerçek Devlet adamı, makamda oturan değil, sahada vatandaş ile iç içe olandır. Kaymakam bey görevini layıkı ile yapıyor. Göreve geldiği günden bu yana şehrimizin sorunlarının çözümü noktasında birlikte hareket ettik. Bundan sonra da öyle olacaktır. Başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet