Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Kalp Cerrahisi Ekibi Başarılara Doymuyor

İskenderun Gelişim Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi Ekibi, riskli ameliyatları başarıyla gerçekleştirmeye devam ediyor.

Kalp Cerrahisi Ekibi Başarılara Doymuyor

Sağlık   A+a-

 İskenderun Gelişim Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi Ekibi, riskli ameliyatları başarıyla gerçekleştirmeye devam ediyor. Uzun süredir göğüs ağrısı yaşayan ve artan ağrıları nedeniyle Gelişim Hastanesi’ne başvuran Kahle Beyazgül, Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Çetin Murat Songur ve Op. Dr. İsmail Körk’ün gerçekleştirdiği operasyondan sonra sağlığına kavuştu. Birçok merkeze başvuran ve riskli diye ameliyat edilmeyen Kahle Beyazgül’e gerçekleştirilen ameliyatta; iki kalp kapağı ve üç damarı değiştirildi ve ayrıca bir kalp kapağı tamir edildi.
“Bu yıl 100. ameliyatımızı da başarıyla tamamladık”
Gelişim Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi Birimi olarak verdikleri hizmetlerle, hastaların dış merkezlere gitmelerine gerek kalmadığını ifade eden Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Çetin Murat Songur, “Uzun süredir göğüs ağrısı şikâyeti üzerine bize başvuran hastaya gerçekleştirdiğimiz muayene ve tetkikler sonucunda, hastanın onayıyla ameliyata karar verdik. Riskli ameliyatı sorunsuz bir şekilde gerçekleştirdik ve dört gün sonra hastayı taburcu ettik. Teknik donanımımız ve tecrübeli ekibimizle, ameliyatlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. 2019 yılı içerisinde 100. ameliyatımızı da başarıyla tamamladık” dedi. Kontrole gelen Kahle Beyazgül ise KVC ekibine teşekkür etti.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar