Skip Navigation Links

Görenler Şaşkına Döndü!

Bir Yıldır Süren Ağrılarından Kurtuldu

Görenler Şaşkına Döndü!Web
TV

Sağlık   A+a-

 İskenderun da karın ağrısı, göğüs ağrısı ve kabızlık şikayetiyle iskenderun devlet hastanesi aciline giden  Tunahan Okan Özdal (24) daha önce Bir yıl boyunca ara ara yapılan tedavilerle göğüs ağrısı ve kabızlık şikayetlerinden bir türlü kurtulmadığını ifade etti.
   İskenderun devlet hastanesi acilinde çekilen film ve yapılan tahlillerde hastanın kalın bağırsak kısmının göğüs kafesinde olduğu tespit edildi. Op. Dr Süleyman Belli hemen ameliyat olması gerektiğini hastaya ifade etti. Hasta bu ağrı ve şikayetlerinden çok muzdarip olduğu için hemen ameliyatı kabul etti.
Başarılı bir ameliyat geçiren Tunahan Okan Özdal (24) doktoru Op Dr Süleyman Belli "Hastamızda nefes almasını zorlaştıran, kabızlık yapan büyük kalın bağırsak kısmını göğüs kafesinde tespit ettik. Göğüs kısmındaki kalın bağırsakları, batın tarafına çektik. Gerekli onarımları yaptık.
     Bizler de doktoru olarak hastalığın boyutunu kendisine ve ailesine anlattık.
       Ameliyat 1 saat 30 dakika sürdü.  Hastamızda Operasyon esnasında ve sonrasında herhangi bir komplikasyon izlenmemiştir. Hastamız kendi ihtiyaçlarını karşılayacak durumda olup şifa ile taburcu ettik dedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Görenler Şaşkına Döndü! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet