Skip Navigation Links

İskenderun Esnaf odaları, 'Teksöz'le Mezara kadar..' mesajı verdiler

Düzenlenen yemekte, esnaf oda başkanları, birlik başkanı Kadir Teksöz'le 'Pazara kadar değil mezara kadar' mesajı verdiler.

Ekonomi   A+a-

İskenderun Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından düzenlenen dayanışma yemeğinde birlik ve beraberlik mesajları verildi. Düzenlenen yemekte, esnaf oda başkanları, birlik başkanı Kadir Teksöz’le ‘Pazara kadar değil mezara kadar’ mesajı verdiler.
Hatay Esnaf Odalar Birliği Başkanı Kadir Teksöz, adaylığını İskenderun oda başkanlarının ve belediye başkanı Dr. Yusuf Civelek’in desteğiyle İskenderun’da açıklamaktan şeref duyduğunu söyledi.
Yemeği düzenleyen İskenderun Kuyumcular ve Saatçılar Odası Başkanı Uğur Fırat’a özellikle teşekkür eden Kadir Teksöz, verilen desteğin kendisini çok duygulandırdığına dikkat çekti.
İskenderun’da tüm esnaf odalarının bir arada olacağı bir bina için Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek’in desteğini aldıklarını belirten Teksöz, İskenderun’un kendisi için ayrı bir yeri olduğuna dikkat çekti.
Beyaz saray Restearunatta düzenlenen dayanışma yemeğine İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek, Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odası Birliği Başkanı Kadir Teksöz, İskenderun, Erzin, Dörtyol, Payas’dan gelen oda başkanları bir araya geldi. Dayanışma yemeğine katılan tüm oda başkanlarının Teksöze’e yeniden destek vereceği belirtildi. Hatay’ın tüm ilçelerinde gerçekleştirilen esnaf oda başkanları seçimlerinden sonra en önemli seçimlerden biri olan Hatay Esnaf ve sanatkarlar Odası Birliği’ne yeniden aday olan Kadir Teksöz, “İskenderun Kuyumcular ve Saaçiler Odası başta olmak üzer tüm oda başkanlarına teşekkür ediyorum. Belen, Erzin, Payas, Dörtyol, Denizcilar oda başkanlarımız el birliği ile bize destek vermelerinden dolayı duyduğum memnuniyeti ifade etmek istiyorum. Antakya’da yapılacak olan genel kurula genel başkanımız ve oda başkanlarımız katılacak. Bizlere verdikleri destekten ötürü teşekkür ediyorum. Ben değil biz ilkesi ile yola çıktık” dedi, İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Uğur Fırat ise, “Odalarımızın seçimi bitti, önümüzdeki günlerde Birliğimizin seçimi var. Oda başkanlarımız ve belediye başkanımız ile birlikte yemek düzenledik. Seçimin startını da buradan verdik. Bütün oda başkanları olarak başkanımızın seçime girmesi ve kazanması için elimizden geleni yapacağız. Biz kendisini seviyoruz. Çünkü yapmış olduğu hizmeti makam mevki için değil Allah için yapıyor. Bu yüzden kendisini seviyoruz ve başarıların devamını diliyoruz” dedi. Esnaf Oda başkanlarının yemeğine katılan İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek de her zaman esnafın yanında olduklarını belirterek, Birlik Başkanı Kadir Teksöz’e de kongrede başarılar diledi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet