Skip Navigation Links

Reyhanlı Işıl Işıl..

Reyhanlı Işıl Işıl..

Reyhanlı Işıl Işıl..

Reyhanlı   A+a-

 Başkan Mehmet Hacıoğlu, Cumhur İttifakı adayı olarak 31 Mart mahalli idareler seçimlerinden buyana yaptığı hizmetlerle şimdiden kendinden söz ettirmeye başladı.
 
Başkan rutin belediye hizmetlerinin yanı sıra Reyhanlı’nın daha modern ve yaşanabilir bir şehir olması için yaptığı çalışmalar kapsamında, park bahçe müdürlüğü ekiplerine verdiği talimatlar doğrultusunda Atatürk caddesinde bulunan aydınlatma direkleri üzerine cadde boyunca Reyhanlı’nın sembollerinden olan Lale motifli ışıklandırmalar yerleştirildi.
 
Başkanımız Hacıoğlu ayrıca, Reyhanlı’yı daha güzel bir vizyona kavuşturmak için belediyenin önündeki Atatürk meydanına ay yıldız motifli “Reyhanlı” yazılı ışıklandırma yaptırdı.
 
Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye başkanımız Mehmet Hacıoğlu; “İlçemizi daha modern bir çehreye kavuşturmak için çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor.
 
Gönül belediyeciliği, İnsan odaklı ve “Halka hizmet Hakka hizmet vazgeçilmez anlayışımız olacaktır.”
 
Bundan sonra Reyhanlı’mıza hizmet ederken “BEN” duygusundan uzak “BİZ” anlayışıyla toplumumuzun her kesimini hizmetlerimize dahil ederek, hep birlikte, el ele, gönül gönüle ilçemizi kalkındırıp geliştirip, değiştirip büyümeye devam edeceğiz” dedi.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet