Skip Navigation Links

Arsuz’da DJ Soykan’la Çılgınlar Gibi Eğlendiler

Arsuz’da DJ Soykan’la Çılgınlar Gibi Eğlendiler

Arsuz’da DJ Soykan’la Çılgınlar Gibi EğlendilerWeb
TV

Arsuz   A+a-

 Belirli saatler arası belirli yiyecek ve içeceklerin indirimli olarak satıldığı Happy Hours partilerde ünlü DJ'ler ve müzisyenler de coşkuyu artırıyor
Hatay’ın Arsuz ilçesinde eğlence hem gece hem gündüz dolu dizgin devam ederken, özellikle gündüz saatlerinde Erdinç Otel havuzunda DJ Soykan’ın müziğiyle gerçekleştirilen Happy Hours partiler son günlerde oldukça moda oldu.
Bayram tatili süresince bu partilerden birine ev sahipliği yapan Erdinç Otel, havuz başında her yaş grubundan vatandaşları Dj Soykan’la coşturdu.
Pikap başına geçen DJ Soykan, müziğiyle herkesi havuzda oynattı. Yüzlerce genç çılgınlar gibi eğlendi. Hızını alamayan gençler, havuzda birbirlerinin omuzlarına çıkarak, deve güreşi yaptı, danslarını sürdürdü, çılgınlar gibi eğlendi, şarkılara danslarıyla eşlik etti.
Müziğiyle herkesi coşturan DJ Soykan da gençlerin çılgın danslarına dayanamadı ve havuza girerek gençlerle birlikte eğlenceye katıldı.
Happy Hours Party’nin keyfini çıkarak gençler, havuz kenarında çılgınlar gibi dans ettikten sonra, danslarını havuzun içinde de sürdürdüler.
Bazı tatilciler Happy Hours Party’yi uzaktan izlerken, kimisi de balkonlardan müziğe eşlik etti.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Arsuz’da DJ Soykan’la Çılgınlar Gibi Eğlendiler videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet