Skip Navigation Links

Kuyumcuların Açılışında Altın gol Civelek'ten..

İskenderun Kuyumcular Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği'nni açılışında langırt oynayan Civelek ve Dingil'in mücadelesi nefes kesti..

Ekonomi   A+a-

İskenderun Kuyumcular Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği kalabalık bir törenle hizmete açıldı.
İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek ile AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil’in gerçekleştirdiği açılış sonrası dernek bünyesinde bulunan langırt masasında karşılıklı maç oynandı.

Karşılıklı langırt oynayan İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek ile AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil’in mücadelesi nefes kesti.
Tek gol için mücadele eden Civelek ve Dingil, uzun süre ter döktüler. Karşılıklı ataklarla süren langırt mücadelesi, Başkan Civelek’in attığı golle sona erdi.

Oldukça neşeli geçen açılış töreni sonrası koyu bir sohbete başlayan Civelek ve Dingil, İskenderun’da ekonominin limanın özelleşmesi veya özerkleşmesiyle toparlanacağı konusunda mütabık kaldılar.
AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil, tren yolunun Tayfur Sökmen Bulvarı’na kadar uzatılmasıyla, yolcuların doğrudan şehir merkezine girmelerinin mümkün olabileceğini belirterek, bu konuda çalışma yapılmasının önemine işaret etti.
İskenderun Kuyumcular Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Başkanı Hüseyin Fırat’ın gerçekleştirdiği derneğin yönetim kurulu üyeleri 7 kişiden oluşuyor.
Yaklaşık 150 kişilik üyeden oluşan derneğin kuruluş amacını Hüseyin Fırat şu şekilde açıkladı: Lokal anlamda kuyumcular esnaflarının ve ailelerinin birbirleriyle kaynaşmaları açısından ve birbirimizin sorunlarını dinleme ve paylaşma açısından kurduk.”
Kuyumcu esnafının aileleriyle birlikte katıldıkları açılışa ayın zamanda Meclis üyeleri Cemil Uğütmen, Sabahattin Uygun ve 2 No’lu Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Remzi Çaylı da katıldı.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet