Skip Navigation Links

Pazar Döviz'e artık virüs giremez..

Yediden yetmişe herkesin korkulu rüyası olan Domuz Gribi'ne karşı en etkili önlem olan ilaçlama çalışmaları sürüyor. Bölgemizin saygın döviz büroların

Ekonomi   A+a-

 

Yediden yetmişe herkesin korkulu rüyası olan Domuz Gribi’ne karşı en etkili önlem olan ilaçlama çalışmaları sürüyor. Bölgemizin saygın döviz bürolarından Pazar Döviz de müşterilerinin sağlığını düşünerek ilaçlama yaptıranlardan..

Pazar Döviz’e artık virüs giremez..
Türkiye’de de büyük bir korku yaratan Domuz Gribine karşı resmi ve özel tüm kurumlar tedbir almayı sürdürüyor.
İskenderun’da faaliyet gösteren Pazar Döviz Bürosu, tüm müşterilerinin sağlığını risk altına atmamak için ilaçlama yaptırdı.
Her gün yüzlerce vatandaşın uğradığı en işlek döviz bürosu olan Pazar Döviz yetkilileri ilaçlama yaptırarak müşterilerinin sağlığını korumaya yönelik sorumluluklarını yerine getirmiş oldular.
Pazar Döviz Bürosu Ortağı Metin Zirek, her gün yüzlerce müşterinin döviz bürosuna uğradığını belirterek, domuz gribine karşı bir ilaçlama önlemi aldıklarını söyledi.
Müşterilerinin sağlığını düşündüklerini ifade eden Metin Zirek, gün içerisinde yapılan temizliğe, hijyene verdikleri önemin dışında bir de ilaçlama yaptırarak, döviz bürosu çalışanlarını ve de müşterilerin sağlığını korumayı amaçladıklarına dikkat çekti.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet