Skip Navigation Links

Nuri Üysen Yaptıklarını Ve Yapacaklarını Anlattı

İş adamı Nuri Üysen, basın mensuplarıyla bir araya gelerek restore ettirdiği Nuri Üysen Camii ve şehitlere yapılacak olan bedelsiz konutlarla ilgili a

Ekonomi   A+a-

 
İş adamı Nuri Üysen, basın mensuplarıyla bir araya gelerek restore ettirdiği Nuri Üysen Camii ve şehitlere yapılacak olan bedelsiz konutlarla ilgili açıklamalarda bulundu.
Üysen, kendi Modern Evler Mahallesi’nde kendinin sahip olduğu bir arazi üzerine de ilköğretim yaptıracağı müjdesini verdi.
İskenderun’lu iş adamı Nuri Üysen, dün sabah son dönemlerdeki yapmış olduğu çalışmalar ve hayata geçireceği projeler hakkında basın mensuplarını bilgilendirdi.
Hasan Baba Restaurantta gerçekleştirilen toplantıya basın mensuplarının yoğun ilgisi vardı.
Açıklamalarına Numune Mahallesi’nde bulunan ve kendi adının verilerek restore edilen Camide yapılan çalışmalar ile ilgili bilgiler Üysen, caminin restorasyonundan duyduğu mutluluğun hiçbir şeyle ölçülemeyeceğini belirtti. Vatandaşlardan sayısız tebrik ve teşekkür telefonları aldığını kaydeden Üysen, “İnanın bana hayatta hiç bir şey bu kadar mutluluk veremezdi. İnsanlarımızın hayır duasını alıyoruz. Bundan daha büyük ne olabilir ki? Camimizi baştan aşağı yeniledik. Artık hem Numune mahallemize ve hem de İskenderun’umuza yakışır bir güzellikte oldu. Artık insanlarımız daha rahat bir şekilde ibadetlerini yerine getirecekler. Buda bizim mutlu olmamıza yeterli” diye konuştu.
İş adamı Nuri Üysen, basın mensuplarının ‘Caminin restoresinde ne kadar para harcadınız? Şeklinde yöneltilen sorulara ise, “Yeni bir camii yaptırsaydım, bu kadar para harcamazdım” diyerek cevap verdi. Dini değerler kadar eğitiminde son derece önemli olduğuna vurgu yapan iş adamı Nuri Üysen, evlatlarımızın geleceği ve bu ülkenin daha da kalkınıp gelişmesi için herkesin üzerine düşen görevi yapması gerektiğini vurguladı
Kendisinin de 1980’li yıllarda öğretmenlik yapan bir eğitimci olduğunu hatırlatan Üysen, Modern Evler mahallesinde yine kendisinin sahibi olduğu bir arazi üzerine İlköğretim okulu yaptıracağının müjdesini verdi. Eğitimin çocuklarımız için son derece önemli olduğuna işaret eden Modern evler mahallesinde kendi arazisinin üzerine İlköğretim okulu yaptıracağını büyük bir heyecanla müjdeledi. Geleceğimize emanet edeceğimiz çocuklarımıza güzel eserler bırakmamız gerektiğinin altını çizen Üysen, bu projenin de en yakın zamanda şekillenerek hayata geçirileceğini duyurdu.
İskenderun’a Yeşil İnşaat tarafından şehit ailelerine bedelsiz verilmek üzere yaptırılacak olan konutlarla ilgili de geniş ve detaylı olarak basın mensuplarını bilgilendiren iş adamı Nuri Üysen, kamuoyunda bu konu ile ilgili çıkan yersiz açıklamalara da tepki göstererek, “Evlatları o yüce mertebeye ulaşan şehit ailelerimize onure edip, onların acılarını paylaşmak üzere ev sahibi yapmak istedik. Bunun altından da bir şeyler arayanlar oldu. Ben onlara verecek bir cevap bulamıyorum. İlgili firmamıza İskenderun’da böyle bir proje yapmasını ben önerdim ve seve seve kabul ettiler. Arsa konusunda yapmış olduğumuz araştırmalar sonucunda İskenderun Belediyesi ile görüştük. Bize alan gösterdiler. Konut yapılacak olan arazinin parasını da İskenderun Belediyesi’ne ben ödeyeceğim. Tabii bir takım kriterler olacak. Bunu ileriki zamanlarda daha detaylı görüşüp şekillendireceğiz. İnşallah şehit ailelerimize layık olabiliriz” diye konuştu.
 
 
 



Nuri Üysen Açıklama ile 8gunhaber
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet