Skip Navigation Links

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı' Her Şey Halkımız İçin..'

Fatih Tosyalı, vatandaşların yaz aylarında yoğun bir şekilde kullandığı sosyal tesislere ve parklara büyük önem verdiklerini belirtti.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı' Her Şey Halkımız İçin..'

İskenderun   A+a-

 İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, vatandaşların yaz aylarında yoğun bir şekilde kullandığı sosyal tesislere ve parklara büyük önem verdiklerini belirtti.
Başkan Fatih Tosyalı, belediye başkan yardımcıları ve daire müdürleri ile birlikte Karayılan, Azganlık, Denizciler, Bekbele ve Sarıseki’de bulunan sosyal tesislerde ve parklarda incelemelerde bulundu.
HERŞEY HALKIMIZ İÇİN
Yeşil alanlara, parklara, çocuk oyun ve spor gruplarına büyük önem verdiklerini belirten Başkan Tosyalı, “İlçemiz genelinde park bahçeler alanında ve sosyal tesislerimizde büyük bir çalışma içerisindeyiz. Var olan yeşil alanlarımızın, parklarımızın düzenlenmesinden yeni park alanlarımızın planlanmasına, çocuk oyun gruplarından spor aletlerine kadar, ihtiyaç olan ne varsa bu hizmeti tam olarak vermek için adeta seferberlik içindeyiz. Uygun olan her noktada ekiplerimiz,  çevre düzenlemesi, yeni çocuk oyun grupları ve spor aletlerinin konulması için çalışıyor” dedi.
YENİLEME VE DÜZENLEME ÇALIŞMALARI YAPILIYOR
Başkan Tosyalı,” Var olan yerlerimizde ise yenileme ve düzenleme çalışmaları yürütülüyor. Bu kapsamda mahalle mahalle incelemelerde bulunuyor, mevcut parkları, sosyal tesislerimizde ve yapılacak park alanlarını inceliyoruz. Bu konuda eksiklikleri gidermek amacıyla alanda geziyoruz. Amaç vatandaşımızın mutluluğu ise en ince detayına kadar düşünmek, planlamak zorundayız. Yürüttüğümüz çalışmaların ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet