Skip Navigation Links

Ekinciler’de Zam Müjdesiyle Çifte Bayram

Ekinciler Demir Çelik A.Ş. Toplu İş Sözleşme sevinci yaşanıyor.

Ekinciler’de Zam Müjdesiyle Çifte Bayram

Ekonomi   A+a-

İskenderun OSB’de faaliyet gösteren ve bölgenin ilik demir çelik şirketi ünvanıyla da öncü olan Ekinciler Demir Çelik A.Ş.’de bir süredir Özçelik İş Sendikası İskenderun Şube yönetimiyle devam eden toplu iş sözleşme görüşmeleri mutlu sonla sonuçlandı.
Müjdeyi Özçelik İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör, sosyal medya hesaplarından verdi.
 
Toplu İş Sözleşme görüşmelerinde nihai imzaları Ekinciler Demir Çelik A.Ş Genel Müdürü Fatih Keseroğlu ile Özçelik İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör attı.
 
 
Anlaşmayla ilk altı ay ortalama %14 oranında saat ücretlerine zam yapılırken sosyal haklarda %40 oranında artışlar yapıldı.
Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet GÜNGÖR TİS anlaşma ile sonuçlanmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek emekçilerimize enflasyonunun 5 puan üzerinde bir refah payı ile sözleşmemizi imzaladık hayırlı uğurlu olsun dileğinde bulundu sözleşmenin anlaşma ile sonuçlanmasında emeği geçen başta Genel Başkan Yunus DEĞİRMENCİ ve Genel Merkez Yönetim Kurulu’na Ekinciler A.Ş. Genel Müdürü Fatih KESEROĞLU beye ve Yönetim Kuruluna Özçelik -İş Sendikası İskenderun Şube Yönetimi ve Temsilcilerine teşekkür etti.
 
Toplantıda söz alan Ekinciler Genel Müdürü Fatih KESEROĞLU sözleşmenin anlaşma ile sonuçlanması bizleri mutlu etmiştir. Özçelik-İş Sendikası Genel Merkez ve Şube Yöneticilerine teşekkür ediyorum dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet