Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İGEV’in Eğitim Neferleri Kaymakam Yönden’i Ziyaret Etti

İGEV 12.Dönem Yönetim Kurulu'ndan Kaymakam Yönden'e Nezaket Ziyareti

İGEV’in Eğitim Neferleri Kaymakam Yönden’i Ziyaret Etti

Gündem   A+a-

 İskenderun Güney Eğitim Vakfı (İGEV) 12.Dönem Başkanı Nihat Belli ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, İlçemiz Kaymakamı Sayın İskender Yönden’i ziyaret etti.
İGEV Başkanı Nihat Belli; 2019 yılı Nisan ayında gerçekleştirilen 12.Dönem Genel Kurulunda tek listeyle gidilen seçim sonucunda 12.Dönem Başkanı olarak seçilmekten büyük bir onur ve mutluluk yaşadığını belirterek, daha önceki dönemlerde hayata geçirilen projeler ile sosyal ve kültürel etkinliklerden dolayı önceki dönem başkanlarına teşekkür ettiğini dile getirdi.
İGEV ailesi olarak bugüne kadar icra edilen çalışmaları önemsediklerini ve takdir ettiklerini vurgulayan İGEV 12.Dönem Başkanı Nihat Belli, 12.Dönem Yönetim Kurulu olarak proje geliştirme, sosyal ve kültürel etkinlikler konusunda çıtayı yükseltecekleri ve ivme kazanarak çalışmalarına devam edecekleri yönünde açıklamada bulundu.
Ziyaret dolayısıyla memnun olduğunu belirten Kaymakam Yönden, İGEV 12.Dönem Başkanı Nihat Belli ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olması yönünde iyi dilek ve temennilerini dile getirerek, proje geliştirme, sosyal ve kültürel etkinliklere yönelik çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar diledi.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş