Skip Navigation Links

Başkan Tosyalı: Hedefimiz Marka Bir Kent

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, yeni dönemde tüm kurumlarımızla uyum ve işbirliği içerisinde halkımıza hizmet edeceğiz” dedi.

Başkan Tosyalı: Hedefimiz Marka Bir Kent

Yerel   A+a-

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı hem vatandaş, hem de protokol tarafından tebrik ve hayırlı olsun ziyaretlerini kabul etmeye devam ediyor
İskenderun Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Ercan Kireçtepe,TCG Tarsus (P-1204) Gemi Komutanı Yüzbaşı Onur Çağlar,AK Parti İskenderun İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kenan AK ve yönetim kurulu üyeleri,İGEV Başkanı Nihad Belli ve yönetim kurulu üyeleri,İl Müftüsü Hamdi Kavillioğlu,İNG Bank Müdürü Mehmet Kanbak,Osmanlı Turan ocakları İskenderun şube yönetimi,Şükrü Kanatlı ilköğretim okulu idarecileri,Türkiye Emekli astsubaylar derneği Başkanı Kazım Çakır ve yönetim kurulu üyeleri,İşadamı Şekip Abacı ve Anıl Abacı,Denetimli Serbestlik müdürü Mesut Akdülger,Kapalı cezaevi müdürü Nihat Doğan ,Tosyalı camii imamı Recep Ateş,Sakarya Mahallesi muhtarı Mustafa Tuzluoğlu,İskenderun Organize Sanayi bölgesi Başkanı Ayhan Tosyalı ve yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda esnaf ve vatandaş belediye başkanı Fatih Tosyalı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Tosyalı, ”İskenderun’u her alanda marka kent haline getirmek için var gücümüzle çalışacağız. Milletimizin bize vermiş olduğu emanetin, omuzlarımıza yüklemiş olduğu sorumluluğun son derece idrakindeyiz. Tüm birimlerimizle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Güzel olan İskenderun ’muzu daha güzel hale getirebilmek için yoğun bir çaba içerisindeyiz ”şeklinde konuştu.
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet