Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

ARİAD ’tan İGEV ’e Hayırlı Olsun Ziyareti

ARİAD Yönetiminden İGEV ’e Hayırlı Olsun Ziyareti.

ARİAD ’tan İGEV ’e Hayırlı Olsun Ziyareti

Arsuz   A+a-

Arsuz İş İnsanları Derneği (ARİAD) Başkanı Adnan Ağır ve yönetim kurulu üyeleri geçtiğimiz günlerde genel kurul toplantısı yaparak yeni başkan ve yönetim kurulunu seçen İskenderun Güney Eğitim Vakfına hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.
Vakıf binasında gerçekleşen ziyarette Arsuz İş insanları Derneği Başkanı Adnan Ağır ve yönetim kurulu üyelerini Vakıf Başkanı Nihad Belli karşıladı.
ARİAD Başkanı Adnan Ağır, İGEV’in yeni başkanı seçilen Nihad Belli ve yönetim kuruluna hayırlı temennisinde bulunarak başarılar diledi.
İskenderun Güney Eğitim Vakfı’nı (İGEV) ziyaret eden Arsuz İş insanları Derneği Başkanı Adnan Ağır, eğitim için yapılan yatırımın ülkenin geleceğine yapılan yatırım olduğunu ve bu konuda tüm hayırseverlerimiz ile işadamlarımıza büyük sorumluluklar düştüğünü, ARİAD olarak İGEV ile ortak projelere de imza atmak istediklerini dile getirdi.
İskenderun Güney Eğitim Vakfı Başkanı Nihad Belli ise, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ARİAD Başkanı Adnan Ağır ve yönetim kuruluna teşekkür etti.
Başkan Belli, ‘’Eğitim alanında yaptığımız çalışmalar tüm hızıyla devam edecek. Önümüze koyduğumuz hedefler var. Eğitim vakfımızı daha iyi yerlere taşımak, verilecek burs sayısını arttırmak, Vakfımızın çıkarları doğrultusunda kurum ve kuruluşlarla sürekli dirsek temasında olmak, yapılacak yurt inşaatını yakından takip ederek yeni projeler üretmek en öncelikli görevlerimiz olacaktır” diye konuştu.
Sohbet ortamında gerçekleşen ziyaret günün anısına hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş