Skip Navigation Links

Yıl Sonunda En Anlamlı Şenlik Arsuz’da Yapıldı…

Arsuz ilçesinde köyden mahalleye dönen okulların birleştirilmiş sınıfları, Gözcüler Plajı’nda hizmet veren Sahil Kafe’deki şenlikte biraraya geldiler.

Yıl Sonunda En Anlamlı Şenlik Arsuz’da Yapıldı…Web
TV

Arsuz   A+a-

 Arsuz ilçesinde köyden mahalleye dönen okulların birleştirilmiş sınıfları, Gözcüler Plajı’nda hizmet veren Sahil Kafe’deki şenlikte biraraya geldiler.
Kale, Haymaseki, Yeni Mahalle, Konacık, Kışla Çayı, Gülcihan, Kozaklı, Avcılarsuyu Mahallelerindeki okullarda birleştirilmiş sınıflarda öğrenim görürken, diğer okullara göre daha zor şartlarda eğitim alan çocuklar için düzenlenen yıl sonu şenliği renkli görüntülere sahne oldu.
Gözcüler Sahil Kafe’de düzenlenen şenliğin sponsorluğunu ise Yakamoz Et & Balık Restaurant Tuncay Uzuntel, Arsuz Horoz sigorta ve aracılık hizmetleri Emir Horoz ve Salim Roma inşaat & kartonpiyer Salim Roma yaptılar.
Gelişmiş mahallelerdeki yaşıtlarına göre daha olumsuz koşullarda eğitim alan çocuklar, kendileri için hazırlanan yıl sonu şenliğinde gönüllerince eğlendiler.
Yemekleri, tüm ikramları sınırsız bir şekilde yiyen çocuklar, animatörler eşliğinde oyunlar oynadılar, keyifli bir gün geçirdiler.
Kendileri için yıl sonu şenliği düzenleyen hayırsever işinsanları Yakamoz Et & Balık Restaurant Tuncay Uzuntel, Arsuz Horoz sigorta ve aracılık hizmetleri Emir Horoz ve Salim Roma inşaat & kartonpiyer Salim Roma’ya teşekkür ettiler.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Yıl Sonunda En Anlamlı Şenlik Arsuz’da Yapıldı… videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet